1.6 mı 1.4 mü?????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redoks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi ben tam tersini düşünüyorum Sedanlar hb'lere göre daha hantal kalıyor vites hızlanmalarına bir bakın isterseniz 1.6 Hb derim performanssa!!!!

Yanlış anlamışsın, ben de aynı şeyi söylüyorum. Sedan kasa daha ağırdır, eğer sedan alacaksanız HB ye göre biraz daha ağır olacağı için 1.6 yı tercih edin, 1.4 bu kasad daha da bi yetersiz olacaktır. HB de belki 1.4 olabilir diyorum. Sedan yada HB bir tercih meselesidir, bu herkesin kendi bileceği bişey. Ama bana göre HB; "ne o öyle, yarım, arkası eksik otomobil"dir, (özellikle astra g lerde özel bir tasarım yapılmamış adeta sedanın arkası kesilmiş gibi görünüyor).
Selamlarımla..

Son düzenleme:
Abi hemen farkını söyleyim benim babam sedan kullanıyor ben hb..nası ama:D
Şaka bi yana hb'e binen adamda sedanı beğenmiyor aynen dedeğin gibi tercih meselesi..Yalnız babamda da Sedan var(benim arabamda o da aynı yılda alındı)benim hb'le kıyasladığımda araba hb'e göre oturuyor gibi..Başka bi SedaN Astra kullandım o da öyle..Bence birde hb'e binin ve farkı hissedin sıçramaları bile farklı hb'lerin..İStersen canlı testini de yapabilirz abi gerçi şöferde etken bunda ama:D:) :rock

1,6

1.2 ekonomik :D

1.0 en ekonomik:D
ama bencede 1.6

hocam ya senin 1.2 benim 1.0, ben ne yapayim...

1.4 mü.?

:eek: :eek: :eek: ... 1.6 bütünn isteklerini karşılar kanka.sen raat ol.. 1.6 tabiki ?

1.6 dan şaşma.O kasayı ancak 1.6 motor kaldırır.1.4 hem kaldırmaz hem de yakıtı çok tüketir.Klimayı da açarsan hiç çekmez araç.

Geri