Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
anladım hocam araçtan genel olarak memnunum sadece bu konu biraz tedirgin ediyordu. karşıma ürün çıkınca dedim belki iyi bir üründür.sürüş olarak bu şekilde dip gaz yapmıyorum sakin kullanırım aracı. ilk aracı 87 binde aldığımda yağ eurorepar kullanmıştım. yağ bakımına da birkaç km kaldı bu defa yağ bakımında da lıquı moıl dx1 kullanacağım.Düşük devirde dip gaz yapmadığın , Dexos 1 Gen 2 veya Gen 3 Yağı kullandığınız müddetçe bu tip katkılara gerek yok...Başka birşeyede gerek yok...
yok çok şükür daha önce kırılma durumu olmadı. genel olarak sakin kullanırım 2500 devirde falanaraç daha önce piston kırma yapmışsa dikkatli olun. sakin sürün.
Hocam merhaba ben de Astra K 1.4T 2017 alacağım, ilk arabam olacak nasipse. Fakat şu piston segmanı kırması çok mide bulandırdı. Kimisi de Opel servisleri tüm astra K'lara yazılım atarak torkunu düşürdü ve problemi çözdü diyor. bu konu hakkında bir bilgisiniz var mı ?Katkı ürünlerinin LSPİ Vuruntusuna pek bir faydası olmaz hocam. Motor Yağını Dexos 1 Onaylı kullanın. Yağ Buharına karşı Karter Havalandırma Hattına Oil Catch can denilen Yağ Yakalayıcı takılırsa daha Sağlıklı olacaktır. Çünkü Yağ buharı Yakıtın Oktan değerini düşürmektedir. Alt devirlerde Rampalarda gaza yüklenmeyin. Haricinde başka bir önlem yöntemi bulunmuyor malesef.
Hocam merhaba ben de Astra K 1.4T 2017 alacağım, ilk arabam olacak nasipse. Fakat şu piston segmanı kırması çok mide bulandırdı. Kimisi de Opel servisleri tüm astra K'lara yazılım atarak torkunu düşürdü ve problemi çözdü diyor. bu konu hakkında bir bilgisiniz var mı ?
Teşekkür ederim, değerlendireceğim dediklerinizi.Evet Piston Kırma konusunda Sabıkalı bir motor malesef.
Bizim 1.4 t J kasalarda bu derece Kronik olmamasına rağmen Servis Yazılımla Gücü kıstı. Alt devirleri Zayıfladı.
1.4 T Sidi motorların da benzer şekilde Yazılımla Alt Devirler torkunu kıstılar
Hadi bizim a14net motorlara LPG takılınca Vuruntu Riski düşüp yırtıyor lakin 1.4 t Sidi Direkt Enjeksiyonlu LPG de Uymuyor
Oil Catch Can dahi bir yere kadar Fayda sağlar. LSPİ riski malesef var hocam. Rampalarda Sıcak havalarda Gazlarken Vuruntu Riski Yükselir. Dikkatli olmakta fayda var.