1.4 astra hb cosmo active select

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ABEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ABEY

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar,iyi akşamlar. Başlıktaki aracı almayı düşünüyorum(Özellikle de eşim için).Yılda ortalama 12 bin km yapıyorum.Bugün test sürüşü yaptım ve arac epey hoşuma gitti.Zaten beğenimi de ortaya koymuş oldum ama,fikirlerinize ihtiyacım var...Mümkünse de hemen...

Güzel bir seçim. Bayan kullanımına uygun active select. Cosmo paket zaten daha ne olsun.

Teşekkür ederim.Test sürüşü yapmasam almadan geçebilirdim.

Jetta veya golf tsi dsg almanı öneririm.

Fiyatı nedir hocam?

Vw e baktım.Ama gerek fiyat gerekse donanım olarak astra daha baskın çıktı.Cosmodaki özellikler de hoşuma gitti. Bir de bayramdan önce almalıyım.Tesekkür ederim.
Anahtar Teslim Fiyatı 2012 model -navigasyonla 55 bin.

Vw e baktım.Ama gerek fiyat gerekse donanım olarak astra daha baskın çıktı.Cosmodaki özellikler de hoşuma gitti. Bir de bayramdan önce almalıyım.Tesekkür ederim.
Sonra lpg uyumlumu diye feryat figan gezmeyin de :) aracın yakıt tüketimini bir inceleyin ona göre seçim yapın bence.

Yakıtı göze almış durumdayız.:) Önemli olan otomatik olarak keyifli ve zevkimize uygun bir araç olması...Golf 7 1.6 dizel veya 1.4 ün otomatiği de fiyat uygun olsa idi,seçenekler arasındaydı.Önceki arabam da benzinliydi.Gercekten beni hiç üzmedi...Sağolun...
Bu arada aracı almış durumdayım artık;)

Yakıtı göze almış durumdayız.:) Önemli olan otomatik olarak keyifli ve zevkimize uygun bir araç olması...Golf 7 1.6 dizel veya 1.4 ün otomatiği de fiyat uygun olsa idi,seçenekler arasındaydı.Önceki arabam da benzinliydi.Gercekten beni hiç üzmedi...Sağolun...
Bu arada aracı almış durumdayım artık;)

Hayırlı olsun güle güle binin ;)

Aracınız 1.3 cdti olsa idi sanki biraz daha iyi olurdu..Vw almadığınız için nereden baksanız 10-14 bin TL niz cebinizde kaldı..Buradan zaten iyi ki almamışsınız..Zamanla iyi ki golf almadığınızı daha da göreceksiniz...Yeni aracınızı kazasız belasız kullanmanızı dilerim..

Geri