1.2 Motorlar Hakkında Düşüncelerimiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlker bu seat da bir sw var oda güzel duruyor fiyatı da uygun aslında.

İlker bu seat da bir sw var oda güzel duruyor fiyatı da uygun aslında.

Seat benim sevdiğim araba bence seat ibiza sw mantıklı bir tercih olabilir. Donanım olarakta tatmin edecektir.
Burada seat kullanan bir abimiz var. 1.6 benzinli LPG ile kullanıyor.. Sorunsuz bir şekilde biniyor ve performansından da memnun.
Cupra kullanan arkaadşalarım var. GTI yerine tercih etmişlerdi. Memnunlar.
Bence alınabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...oloji-plusguvenlik-paketi-ile-165784481/detay

Seat benim sevdiğim araba bence seat ibiza sw mantıklı bir tercih olabilir. Donanım olarakta tatmin edecektir.
Burada seat kullanan bir abimiz var. 1.6 benzinli LPG ile kullanıyor.. Sorunsuz bir şekilde biniyor ve performansından da memnun.
Bence alınabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...oloji-plusguvenlik-paketi-ile-165784481/detay

Kırmızı da çok seksu yaw adamın içini gıcıklıyor :D

Bence alınabilir.

Tatilden dönmüş sanırım arkadaş :D

İlandaki araba yanlış hatırlamıyorsam arkadaşımın arkadaşının sıfır km aldığı bir araba, Küçükyalı Kızılay' ın orada :)

dipnot:araba tanıdık :D

Son düzenleme:

Bence de çok kırmızı arabada candır... parlatır parlatır geçersin karşına alırsın çayını izlersin :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:04 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 15:02 ----------

Tatilden dönmüş sanırım arkadaş :D

İlandaki araba yanlış hatırlamıyorsam arkadaşımın arkadaşının sıfır km aldığı bir araba, Küçükyalı Kızılay' ın orada :)

Aynen döndüm tam 1 hafta 2000 km :) hehehehe

Klasik olacak ama kısaca ne kadar köfte o kadar ekmek diyelim. Uzun yıllar turbosuz 1100 cc lik araç kullandım, fazla yük koymazsan, performansı seviyorum dersen uzak durmak gerekir. Ben bu araçla yıllarca Ankara-İzmir arasında yolculuk yapmıştım, gaza basmaktan sağ ayağım ağrırdı, uzun yolda 100-100 km hızla giderken sollamalarda büyük sıkıntı yaşardım, rampa aşağı inişlerde kamyon sollamak bile zaman zaman sorun çıkarırdı. Bana göre sana atmosferik 1400 cc ve altı bir araç yaramaz

Ben de Savaş beye aynen katılıyorum... 1.2 atmosferik sadece şehir içi dur-kalk trafiğinde çok avantajlı... 1.2 benzinli fiesta, 4 kişi ile cinnahı 2. viteste zor çıkıyordu. klima+yük olsa 1. vites çıkardı her hal...

Abi hep dediğim gibi ani hızlanmalara ihtiyacın yoksa al. ama tam bir ekonomik benzinli arabaya binmiş olursun. Tercihin 1.2 turbolu olsun tavsyem o olurç
Ben aracımdan memnunum beni en yakın tanıyanda alicandır. Arabamın eksisine eksi derim.
Bugüne kadar sollama çıkıpta tıkandı namussuz dediğim olmadı.
Rampa aşağı 185 kadar gördüm.
Düz yolda 170 lere kadar çıktım. Bu dediğim süratler yüklü hali 5 kişi bagaj dolu.
Ben bu arabayla akdenizin dağlık yollarında da gezdim egenin dağlık yollarında da
otobanda da bastık köy yollarında da gittim. Üstelik benim aracımda std. olan 14 lük fdeğil 16 lık jant takılı.
ilkerim bastım mı gaza gitsin derse seni mutlu etmez.
Ağır hızlanır.
Az yakar...
Deviri yakalayamazsan uzun rampalarda ( 2-3 km lik) 3. vitese kadar düşebilirsin. 3. vites 3500 devri gördün mü aniden toplar kendini...

seat leon 1.2 tsi larada bakabilirsin.

Buda göstermekte ki 1.2 araç alırken hem güç hem hız için turbo olacak ;) yok ben hız istemem rampaları da ağır aksak çıkarım az yaksın yeter dersek turboya gerek yok. Yok benim aracım at gibi olsun verdim mi kırbacı altım da şahlansın dersem 2000 cc üzerinde araçlara bakmak gerek ;)

Geri