Nadir Abi 5 yıldır 1.2 corsa easytro kullanıyorum. İdeal ekonomi, lpg gerek olmayan, vergisi düşük bir araç. Her araç için beklenti artı eksi var. 2-3 kişiyle ve hafif yükle inan yeterli ama 1.6 araç kullanan bir kişi için elbette yavaş denilebilir. Bunun yorumunu en iyi kullarak sen yapabilirsin. Mesela bir önceki 1.6 tigra aracım hernekadar yolda gitsede yaşı itibariyle aslında okadarda gitmiyormuş. Sıfır aldığım 1.2 ona göre kedi gibi tırmanır geldi bana ama araç hb, küçük sınıf. Bu birde yeni olmasıyla alakalı.
Yalnız senin şuanki aracın sw değilmi? ya da sedan mı bakacaksın? sedanda 1.2 turbo olmadan olmaz buda bir gerçek. Yani senin yerinde sedan 1.2 olarak olsam jetta 1.2 T alırdım. Dairede bir arkadaşım 2 hafta kadar evvel 1.2 motor 3 silindir citröen ely-cee' lerden aldı ve ilk başta iyi dedi sonra evin dik garajı var zorlanıyor dedi. Sedan 1.2 T' siz tat vermez bence.
Yalnız senin şuanki aracın sw değilmi? ya da sedan mı bakacaksın? sedanda 1.2 turbo olmadan olmaz buda bir gerçek. Yani senin yerinde sedan 1.2 olarak olsam jetta 1.2 T alırdım. Dairede bir arkadaşım 2 hafta kadar evvel 1.2 motor 3 silindir citröen ely-cee' lerden aldı ve ilk başta iyi dedi sonra evin dik garajı var zorlanıyor dedi. Sedan 1.2 T' siz tat vermez bence.