1.2 corsam 100 kmde 10 litre yakıyor normalmi ???

çok normal dostum, çok benzer şartlarda yolculuk yapıyoruz ;) bu sene sanki katlandı trafik yoğunluğu, artık evden tam 7:00 da çıkıyorum. 8 de mecidiyeköydeyim.;) güzelgah : şerifali - mecidiyeköy

birşey daha;

aynı mesafeyi toplamda 40 km. cumartesi günü köprü trafiği başlamadan katettim. tam 2 lt. harcadım.

abicim 1,6 astramla 186 km 10 litre
tabiii uzun yol ve 120 geçmemek kaydıyla
ve tabi cruise control devamlı gaza bassam allah vere

trafik yok hep seyir hali bu.
eve oraya buraya gidip duruyorum trafiğe yakalanmam pek nadir

benim bi suçum yok 2000, 3000 deviri geçmiyorum

Kendi adıma cevap veriyorum.

Pazartesi gününden itibaren işe gişi geliş için harcadığım zamanlar aşağıda yazılı;

Pazartesi Sabah evden işe gidiş; 2 saat, 17.4km

İşten Eve dönüş; 1 saat 25dk., 17.2km

Bu sabah işe gidiş; 1 saat 35dk., 18.4km

Toplam süre 5 saat, toplam mesafe 53km. Ortalama hız 10.6 km/sa ve tamamen dur/kalk. Sizce de normal değil mi 9,5 lt?

İzmir'e hiç gitmedim ama trafiğini çok methettiler. İnsanlar medeni medeni şeridinden giderlermiş, en uzak mesafe 45 dk imiş. Koşullar bence değerlendirmede dikkate alınamayacak kadar farklı.:cry:
bence bu şartlarda bu yakıtı yakması çok normal 5 saatte 53 km bu ne ya ben bursada dediğiniz km yi 40 - 50 dk da gidiyorum zaten araç benzinin çoğunu rolantide yiyiyor 5 saatte 50 km vallahi size sabırlar diliyorum ömrünüzün 1/3 trafikte geçiyor allah kolaylık versin.

benim bi suçum yok 2000, 3000 deviri geçmiyorum

94 Model bir arabadan bahsediyorsun ama. 16 yaşında en az. Bu nedenle olabilir dedim zaten. Ha sen yine de normal değil ben çok sakin kullanıyorum diyorsan göster bir bilene.

2.0 motor 136 hp 1995 model Vectra GT ile LPG'de ortalama 9 lt yakıyordum ya (benzin olsa 8-8,5 olurdu herhalde) bunun çoğu şehir içinde izmir ve aliağa içinde ve aliağa-izmir, izmir-aliağa yolunda olduğu halde :rolleyes: aynı kullanımda Meriva OPC ile 10-11 lt LPG şuan. bence 1.2 araç için 9 lt ÇOKK..

o zaman yukardaki sözlerimi geri alıyorum :) saatte 18 km civarı yol gidiyorsanız 9 litre normal..

Arkadaşlar, full trafik km de 170 kuruş yakıyorum.

1.7 dti corsa.

Siz hala benzinle mi uğraşıyorsunuz...

94 Model bir arabadan bahsediyorsun ama. 16 yaşında en az. Bu nedenle olabilir dedim zaten. Ha sen yine de normal değil ben çok sakin kullanıyorum diyorsan göster bir bilene.

gösterdim bütün değerleri yerinde egzos emisyondan tutun motor kompresörüne enjeksiyonları vs hepsini test ettirdim
hava filtreleri bujiler vs vs hepsi normalin üstünde imiş ama sonuç bu acaba araç 4 kişi ile çokmu yakıyo böyle olabilirmi dersiniz 1.2 ya

Arkadaşlar, full trafik km de 170 kuruş yakıyorum.

1.7 dti corsa.

Siz hala benzinle mi uğraşıyorsunuz...

Hacı damarıma basma. Aldım alacam Astra CDTI. Gaza gelmemem lazım, daha arabanın taksitleri bitmedi.

Geri