0-3000 km rodaj sürecindekilere...

wallah kim ne derse desin bp benim araca yarıooo...oh mis gibi gidio...bugün fulledim vectra 2.00 ile kapıştık 3. vites ile geçtim adamı...:D:D

abilerim dizelciler ahmet abi hangi markanın dizelini kullanıyorsun opet den memnun değilim.ne önerirsiniz?

ben shell kullanıyorum cok memnunum bıde sımdı sadece ıstanbulda denenme asamasında shell gt mı degısık bı adı var onu koyıyım dedıler ben euro dan baska bısey koymuyorum cokta memnunum kardesım

LORDUM BANA GECE GORUSUN NASIL DIYE SORMUSSTUN VE SOYLUYORUM ; tahmın etttıgımden cok daha ıyı lordum merceklerı kotu dıyenlerı yalanlıyorum cunku ben orjınal merceklı astra farı da kullandım bu kadar ıyı ısık alamıyordum benları cok begendım kesınlıkle angel eye cok memnunum yaptırın yada yaptırmayın ama gercekten cok memnunum aklımdakı butun soru ısaretlerı gıttı artık ve cın malı kotu olur ya bunlar dan cok memnunum kısacaaaaaa:)

denıycem kardesım ama cok sukur gezıyorum gezıyorum gosterge oynamıyor yasasın dızel motor yasasın 1.3cdti:)

herkese merhaba benim aracımı son günlerde kullanırken ayağım acımaya başladı sonra dikkat ettim neden acıdığını bulmak içindikkatimi bir şey çekti bu gaz pdalı çok aşağıda frene bakmak için ayağını az bişey çekmek gerekiyo yukarıya herkesinki böyle mi rahatsız olan başka kimse yok mu??

ben aractan gayet memnunum canse kardesım ama yarın dıkkatle dedıgın seye bakıcam :)

LORDUM BANA GECE GORUSUN NASIL DIYE SORMUSSTUN VE SOYLUYORUM ; tahmın etttıgımden cok daha ıyı lordum merceklerı kotu dıyenlerı yalanlıyorum cunku ben orjınal merceklı astra farı da kullandım bu kadar ıyı ısık alamıyordum benları cok begendım kesınlıkle angel eye cok memnunum yaptırın yada yaptırmayın ama gercekten cok memnunum aklımdakı butun soru ısaretlerı gıttı artık ve cın malı kotu olur ya bunlar dan cok memnunum kısacaaaaaa:)

Ahmet :) Eğer bir gün xenon ve angel taktırırsam, sebebi sen olacaksın o kesin :kop: Ama bilgi için teşekkürler, hem orjinal hem de fk depo mercekli xenon denemiş olman önemli bir tecrübe.

herkese merhaba benim aracımı son günlerde kullanırken ayağım acımaya başladı sonra dikkat ettim neden acıdığını bulmak içindikkatimi bir şey çekti bu gaz pdalı çok aşağıda frene bakmak için ayağını az bişey çekmek gerekiyo yukarıya herkesinki böyle mi rahatsız olan başka kimse yok mu??

Pedala ayar yaptırmak gerekebilir sanırım.. Yapılıyor mu bilmiyorum ama.. Benim pedallarda yok böyle bir kot farkı..

Geri