0-3000 km rodaj sürecindekilere...

Hayırlı olsun güle güle kullan....

Hehehe yok 2013 sonunda çıkacakmış Sedan'ların yeni kasası :) Sizin HB'lerin yenisi seneye gelir zaten :)

Angel'lar siyah tabanlı, krom tabanlı bulamadın mı? Yoksa orada görünce daha mı güzel göründü gözüne?

Servis montaj ücreti ne alıyor?

yok lordum hanı bı ara gelcek demıstım sana banada sem tunıng gelcek demıstı sonra bekledım ben bıraz geldımı dıye sorunca esas patronu yok kardesım gelmıycek daha uretıme baslanmadıkı dedı bende halojen farlarla gezcegıme dırek aldım angel sıyah taban ama saıyah tabanda arabayı degıstırmıyor aksıne sankı daha guzel oldu :)

yok lordum hanı bı ara gelcek demıstım sana banada sem tunıng gelcek demıstı sonra bekledım ben bıraz geldımı dıye sorunca esas patronu yok kardesım gelmıycek daha uretıme baslanmadıkı dedı bende halojen farlarla gezcegıme dırek aldım angel sıyah taban ama saıyah tabanda arabayı degıstırmıyor aksıne sankı daha guzel oldu :)

Görüntüsü güzel :) O konuda sorun yok ama adamın üretilmedi dediği krom angel biliyorsun internet'te satılıyor yurtdışında... Demek fazla talep yok, getirmeyecekler krom renklisini...

Güle güle kullan :)

bencede getırmıycekler lordum bende umudu kestım ve sıyah tabanlıya dondum:)saol lordum gel sanada yapalım yaaa bak hem angel olcak hemde xenonun tadını alcan:)bak angel yaptrmasan bıle xenon yaptırrrrrrrr ama merceklı yaptırrrr:)

bencede getırmıycekler lordum bende umudu kestım ve sıyah tabanlıya dondum:)saol lordum gel sanada yapalım yaaa bak hem angel olcak hemde xenonun tadını alcan:)bak angel yaptrmasan bıle xenon yaptırrrrrrrr ama merceklı yaptırrrr:)
araba siyah olduğundan siyah tabanlılar sanki daha çok yakışıyo zaten ama sanki eski modelmiş makyajsızmış hissi verebilir.ama gerçekten çok güzel duruyor ahmet'cim :)

arkadaşlar yeni astra alıyorum eski arabam g.gri idi şimdiki arabamı da g.ri sipariş vermiştim ama teknik gri astra 10 gün önce gelecekmiş ne dersiniz teknik gri astrayı alıyımmı nasıl bir renk astrada iyi duruyormu. benim kapalı garaj imkanım yok. bunu topic olarak da actım ama buradaki arkadaşlar okadar astra bekleyip bütün olasılıkları değerlendirmiş birileri olarak görüşleri daha net gibi geldi bana.

abilerim dizelciler ahmet abi hangi markanın dizelini kullanıyorsun opet den memnun değilim.ne önerirsiniz?

Angel yaptırıp Xenon yaptırmasam ? :)

Xenon'a pek ihtiyacım yok benim, şehir içi geceleri zaten her yer aydınlık.. kala kala şehirlerarası gece yolculuğu kalıyor.. onu da çok fazla yapmıyorum zaten. olabildiğince uçak... O yüzden Xenon taktırsam boşuna taktırmış olacağım. Sadece Angel için de orjinal far sökülüp çin malı far takılır mı? emin değilim... Yanlış anlama, gönderdiğin fotoğraf çok hoşuma gitti ama Xenon isteseydim bu mantıklı olabilirdi, çünkü zaten tek bir marka ve tek bir seçenek var.. başka şans yok.. Xenon konusunda çok fazla istekli olmayınca, Angel'da suya düşüyor :)

Dur şu meleklere bir daha bakayım :) Maşallah maşallah :)

59099869.jpg

39007705.jpg

abilerim dizelciler ahmet abi hangi markanın dizelini kullanıyorsun opet den memnun değilim.ne önerirsiniz?

Bulunduğun yere en yakın,bildik ve güvenilir akaryakıt istasyonu varsa ordan almanı tercih ederim. ;)

Geri