takas

bacadir68

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
4 Eyl 2007
Mesajlar
7,785
Tepkime puanı
11
Puanları
38
Yaş
39
arkadaşlar aracımı aşağıda linkini vermiş olduğum araç ile takas düşünüyorum. aracımın üzerine bir miktar para vereceğim sizce doğru bir tercihmi yapmış olurum.
kendi aracım: 2000 model 2lt vectra cdx 175000 km
link: http://www.sahibinden.com/orjinal_2...triptonik-21WQQaXQQ12899416WQQpXQQdisplayitem
 
attan in eşşeğe bin şekli sorun yakıtsa aradaki farkı benzin parası yap
sorun bakım maliyeti ise aradaki parayla arabanı sıfırlarsın
sorun yeni model araba ya binmek ise vectranı bi kuaföre götür iç dış temizlik bide yeni koltuk döşemeleri yani yazık olur arabana
 
hayırlısı olsun
 
Asla düsünme bence.

senin araban 2000 olsada TAS gibi, bu araci ne yapcaksin. Vectradan sonra kutu gibi gelir sana, uzun yol yorar, allah göstermesin, kazada senin araban TANK gibi.
 
aslında işin doğrusu şu. ben zaten aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. ilk olarak aklımda sıfır corsa falan vardı ama triptronik oluşu beni bu araca çekti. birde daha önceden tirptronik honda jazz kullandım 1 ay kadar ve onun üzerine 1 yıl düz vites city ye bindim. benim arac evet kasa olarak sağlam ama kmsi yükseldi ve daha küçük motorlu bir araç düşünüyorum. artı şehir dışına gidilmiyor fazlaca.
 
alacaksan yeni kasasını al küçük accor gibi ama bunu alacaksan zaten taner abi sana bilgiy vermiş kanka okey ;)
 
alacaksan yeni kasasını al küçük accor gibi ama bunu alacaksan zaten taner abi sana bilgiy vermiş kanka okey ;)

evet turgay taner abinin söylediklerine tamamen katılıyorum ama ben zaten elden çıkartacağım vecrayı. sıfır honda al dersen onuda düşündüm ama o kadar çıkamam nakit olarak. 2. bir arac 2-3 yıl içinde gündeme gelebilir çünkü. corsa yada kalos tarzı şehir içi için ideal küçük bir arac düşünüyorum sıfır olacaksa. dediğim gibi zaten uzun yol yapılmıyor. ama tabiki burda yazanlarıda dikkate alacağım.
 
km yüksekse ver gitsin..
 
ctiy alcagına civic al bence hayırlısı olsun şimdiden
 
Geri
Üst