Zenon??

Katılıyorum piyasada her paraya xenon var ve merceksizlerde aşırı göz alma yapıyo ve muayenedede sıkıntı çıkartıyo. Eğer xenon taktırmada istekliysen benim gibi sadece sislere taktırmanı yalnızca gezerken kullanmanı tavsiye ederim. Normal farda ciddi göz alıyo bi uzun yolda karşıdan gelen xenon culara dikkat ettiysen

Hocam sislerde zenon için ayrıca bir motor gerekiyormu?

motor'dan kasit xenon beyni ise gerekiyor

Abilerim piyasada satılan 60 80 tl arası zenonlar la alakalı fikriniz var mı corsa d ye takmak için alsam kendim takabilir miyim bilginiz var mı sağolun şimdiden

hayır hayır kesinlikle takma silecek motorundan tut far donanımı komple yanan araça gördum canlı şekılde istanbul içindesin galiba şirinevlerde kardeşimin dukyanı var yönlendırımz bilgi alırsın hem fiyat hemde kalitelerine göre bilgi verirler sana

Bence hiç uğraşma Ahmet senin arabaya gitmez ya bak ben hiç uğraşıyormuyum gittim bir tek plaka ışığını beyaz ledli ampulle değiştirdim :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence hiç uğraşma Ahmet senin arabaya gitmez ya bak ben hiç uğraşıyormuyum gittim bir tek plaka ışığını beyaz ledli ampulle değiştirdim :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklısın hacı, ama bi denemek istiyorum.
Maksat iş olsun zaman geçsin :D

hayır hayır kesinlikle takma silecek motorundan tut far donanımı komple yanan araça gördum canlı şekılde istanbul içindesin galiba şirinevlerde kardeşimin dukyanı var yönlendırımz bilgi alırsın hem fiyat hemde kalitelerine göre bilgi verirler sana

Olur abi en azından bi fiyat falan alırız

xenonları bende araştırdım belirli başlı markalar haricinde kimse önermiyor.Görüş açısını sağlamak için beyaz ışık olması gözlerini daha az yoruyor ama sende trafiktesindir kesin denk gelmiştir merceksiz olduğunda arkadaki adamı inip dövesim geliyor yani görüşün sıfırlanıyor ve neredeyse sürüş hakimiyetini kaybediyorsun bunun için ucuza kaçmadan güzel birşey yaptırmak lazım.Saygılarımla...

Olur abi en azından bi fiyat falan alırız[/QU

aynen fiyattan ziyade tanışırz bugun öğleden sonra bende orda olucam gel yemek yiyelim hemde ufak tefek işlerini halder bilgide alırsın:dil:

aynen fiyattan ziyade tanışırz bugun öğleden sonra bende orda olucam gel yemek yiyelim hemde ufak tefek işlerini halder bilgide alırsın:dil:[/QUOTE]

Abi girmedim bugun hiç foruma gelirdim valla güzel olurdu neyse artık bir daha ki sefere

Geri