Zayıflamanın formülünü çözdüm.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başımıza gelmesi imkansız diye düşündüğümüzşeyleri yaşamakla geçiyor hayat, aşk önce damardan giriyor sonra burnundan getiriyor insanın en yakışıklı çağlarında kanıyor her yanın, filmin sonu hiç değişmiyor sarılmamış yaralarla doluyor her yanın... :(

Amanın mevzu derin galiba.buradan dumanlar çıkıyor

Arkadaşım zayıflamanın formülü opelden geçer :D

ben zayıflamak istemiyorummmmmmmmmmmm,hatta tam tersi almak istiyorummmmmm

75 kiloydum askere giderken askerden geldim 63 62 kilo dün tartıldım 66 olmuşum demekki zayıflamanın en iyi yolu askere gitmek :D 15 ayda 13 kilo falan :)

ramazanda dikkat etmek lazım sahurda bol bol yiyip yatcaz sindiremicez bide iftarda acıktık die aşırı şekilde yicez onuda yorgunluk çöküp sindiremicez gelsin kilolar :D

az yiyin arkadaşlar :) kıtlıktan çıkmış gibi yemeyin :) afrikadaki insanları düşünün ve ziyan etmeyin o zmn kilo almassınız. aa bide cips çikolata vs şelerden uzak durun..

Başımıza gelmesi imkansız diye düşündüğümüzşeyleri yaşamakla geçiyor hayat, aşk önce damardan giriyor sonra burnundan getiriyor insanın en yakışıklı çağlarında kanıyor her yanın, filmin sonu hiç değişmiyor sarılmamış yaralarla doluyor her yanın... :(
Bana göre, Aşk;açıklaması olmayan,mantık taşımayan, saf bir duygu. EN güzel duyguları ve en dayanılması güç acıları aşkın sayesinde yaşıyoruz.

Bana göre, Aşk;açıklaması olmayan,mantık taşımayan, saf bir duygu. EN güzel duyguları ve en dayanılması güç acıları aşkın sayesinde yaşıyoruz.

Aşk O'nu gördüğünde kalbinin yerinden çıkarmışcasına çarpması bir anda nefes alıp verme olgusunun dengesini kaybetmesidir.İstediğin kadar acı duysanda onu görünce bütün acıların bir anlıkta olsa unutulmasıdır.Tek taraflı olsa bile....;);)

konu gene dağılmış :) :)

bana göre aşk gelip geçici bir heyecannn ama ne heyecan ahhhhhh ahhhhhhhhhhhh :)

Geri