Zayıflamanın formülünü çözdüm.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MERKEZ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Az yesemde zayıflıyamıyorum diyenlerin problemini çözdüm kalitesiz yağlar.

İş yerinde çeşitli cafe - lokantalardan ne yaptıysam ne kadar az ve dikkatli yemeye çalıştıysam da bir türlü istediğim sonucu elde edemedim.

Geçtiğimiz 15 gün istanbula annemler geldi orta okul çocukları gibi evden annemin yaptığı yemekleri ekmek aralarını annemin bol ölçülerini götürdüm yedim ve sonuç ciddi şekilde rahatladım tartıda tastik etti.

Benim kafamdaki tez annem kaliteli yağ keliteli malzeme ve sonuç olarak kaliteli yemek yapıyor ve kilo aldırmıyor. Dışarısı ise orta kalitede yağ ve malzeme kullanıyor.

evet bir çok yer kalitesiz ürünler kullanıyor ama bunun kiloya doğrudan bir etki yapacağını sanmıyorum. bunu test etmek için aynı vakitte aynı besinlerden alarak deney yapabilir ve sonuca varabilirsiniz. dışarıda yediğiniz yemekler büyük ihtimal et ağırlıklı yemeklerdir ve genellikle ağır olarak tanımlanır. zeytinyağlı ve etli yemek olarak ayırırsanız o zaman kilo ile ilişkilerini daha iyi gözlemleyebilirsiniz.

Ben KiLo aLmak İcin uğraşiyorum :D

doymuş yağ oranı düşük doymamış yağ oranı yüksek
yağ moleküllerinin butun bağlarınin diger yağ moleküllerine bağlı olup olmaması ile ilgili bir besin sınıfıdır
yağ doymuş ise açıkta (boşta) bağ yoktur. sindirim sisteminde, boşaltım sisteminde başka molekuller ile birleşip vücuttan atılma imkanı kısıtlıdir. bu yüzden bünyede kalma orani fazladır. bu da kilo yapmak demektir.
yağ doymamış ise açıktaki bağlar başka moleküllere tutunur ve vucuttan atılma orani artar. bu açıdan saglıklı bir kimlikle karşimiza çıkar :)

Son düzenleme:
doymuş yağ oranı düşük doymamış yağ oranı yüksek
yag molekullerinin butun baglarinin diger yag molekullerine bagli olup olmamasi ile ilgili bir besin sinifidır
yag doymuş ise acikta (boşta) bag yoktur. sindirim sisteminde, boşaltım sisteminde başka molekuller ile birle$ip vucuttan atilma imkani kisitlidir. bu yuzden bunyede kalma orani fazladir. bu da kilo yapmak demektir.
yag doymamış ise aciktakı baglar başka molekullere tutunur ve vucuttan atilma orani artar. bu acidan saglikli bir kimlikle karşimiza cikar :)

Aytekin abi karizmayı koydun :D

can abi sen kılolu değilsinki zaten boşver ye gitsin ya:D

biz kilo alacağız diye taklalar atalım .arkadaşlar da vereceğiz diye uğraşsın.

yahu her türlü yağı denedim yemedim içmedim. ama bir türlü veremiyorum bu kiloları. ne yapıcam bilmiyorum.

Az yesemde zayıflıyamıyorum diyenlerin problemini çözdüm kalitesiz yağlar.

İş yerinde çeşitli cafe - lokantalardan ne yaptıysam ne kadar az ve dikkatli yemeye çalıştıysam da bir türlü istediğim sonucu elde edemedim.

Geçtiğimiz 15 gün istanbula annemler geldi orta okul çocukları gibi evden annemin yaptığı yemekleri ekmek aralarını annemin bol ölçülerini götürdüm yedim ve sonuç ciddi şekilde rahatladım tartıda tastik etti.

Benim kafamdaki tez annem kaliteli yağ keliteli malzeme ve sonuç olarak kaliteli yemek yapıyor ve kilo aldırmıyor. Dışarısı ise orta kalitede yağ ve malzeme kullanıyor.

Kızlar seni böyle seviyo can !

Geri