Zayıflama Çayları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bir keresinde zayıflamayı kafaya koymuştum. :D Zayıfladım da...Eğer hala satılıyorsa LW 6090 adında bitkisel bir ilaç var...Eczanelerde satılıyor.....O ne manyak bir şeydir arkadaş....İnsan kışın oturduğu yerde terler mi? Metabolizmayı bir hızlandırıyor...Bildiğin gibi değil....Onunla baya kilo verdim ben....Bir araştır istersen :D

Google den araştırdım.Faydası olduğunu söyleyende bu ilaç yüzünden komada yattığını söyleyende var.Malum bir biber hapı çıkardılar memnun olanda oldu zayıflamak uğruna ölende.Tabi bu tamamen bilinçli kullanıma bağlı bir durum.

LW6090 için genel şikayetler aşırı susattığı.İsilik şekinde bütün vucutta kızarıklıklara sivilce tipi oluşumlara sebep olduğu ama bıraktıktan sonra 2-3 ayda geçtiği, çarpıntı yaptığı, baş ağrısı ve baş dönmesi yaptığı, halsizliğe sebep olduğu yazılmış.Genel şikayetler bunlar.

Bunun yanında sürekli tokluk hissi yarattığını söyleyen var.4 kutu sonra 94 kiloden 67 kiloya düştüğünü söyleyen var.İki kız kardeş biri bir ayda 9 diğeri 6 kilo vermiş.Biri 110 kilodan 1 ayda 95 kiloya inmiş.Tabi bu kişiler herhangi bir yan etki gördümü onu yazmamış.Görselerde sanırım razı olmuşlar.Biri 75 kilodan 57 ye inmiş, bırakalı 1 sene olmuş yemek yeme alışkanlığı aynı olduğu halde 61 kilodan yukarı çıkmamış.

Arkadaşım sende kullandığına göre sormakta sanırım zarar olmaz.Sen kaç kutuda yada kaç ayda kaç kilodan kaç kiloya düştün?Yan etkileri oldumu?Kilo verdikten sonra diyet v.s. yaptınmı?Kilo vermen kalıcı oldumu?

Sadece susattığını söyleyebilirim.Ama bence bu olması gereken bir şey...2 kutu almıştım sanırım.Spor ekledim birde...Eğer kendinize bakarsanız geri almazsınız.Ben almamıştım.5 sene oldu kullananalı ...Sonra biraz fazla yedim herhalde.. :D Biraz kilo var yine...Çarpıntıya gelince buda normal gibi...Nabız hızlanıyor çünkü...Başım filan ağrımadı...Metabolizmaya göre değişiklik gösteriyorsa bilmiyorum...

Sadece susattığını söyleyebilirim.Ama bence bu olması gereken bir şey...2 kutu almıştım sanırım.Spor ekledim birde...Eğer kendinize bakarsanız geri almazsınız.Ben almamıştım.5 sene oldu kullananalı ...Sonra biraz fazla yedim herhalde.. :D Biraz kilo var yine...Çarpıntıya gelince buda normal gibi...Nabız hızlanıyor çünkü...Başım filan ağrımadı...Metabolizmaya göre değişiklik gösteriyorsa bilmiyorum...

Aslında şekeri kesmekle başladım işe.Düşünsene, bir pasta için bir bardak toz şeker koyuyorlar.Ve o pastadan 10 dilim çıkıyor o 10 dilimi 10 günde yiyosun yada 10 kişi yiyor.Ben nescafe kupasından daha büyük kupayla günde 10-12 bardak çay içiyorum sabahtan akşama kadar ve her bardağa 2 şeker kaşığı şeker koyuyodum.Şimdi tamamen bitkisel bir tatlandırıcı kullanıyorum ona 2 taneyle başladım bire indirdim.Dün bitmişti sabah çayına çay kaşığının yarısı kadar şeker koydum ve o şeker bile tatlı ve ağır geldi.Şekeri bırakmamın faydası ise nefes alışlarım düzeldi, biraz vucudumda kilo kaybı olduğunu hissettim eski bazı sıkıntılarım kayoldu.Şimdi işe tuzla davam edeceğim.Becel in diyet tuzunu gördüm bugün dikkatimi çekti, aldım.Malum tuz vucutta sıvı tutuyor ve böbreklerle karaciğeri yoruyor.Bakalım onun faydası olacak mı.Şu havalar iyice açsada hareket etmeye başlasam diye dört gözle bakıyorum :) Aslında eve koşu bandı alasım var ama sıkılırım diye almıyorum.Kafama göre bir sor salonu bulursam gidebilirim diye düşünüyorum.Ama spor salonundaki antranörün yada sahibinin tutumu beni direk etkiliyo.Egolu insanlarla anlaşamıyorum.

kemal abi biz senin ölçülerine göre hareket durumuna göre bir program yapalım seni sıkmayacak,yormayacak...

bu arada şeker olayı beni hep zorlar...ozaman çay içmemem lazım...kahve nin çok hoş bir aroması var,acılığı bile hoşuma gidiyor,çayda keyif alamıyorum...laf olsun diyede içince kupa oldumu 2 küçükte 1 yada 1/2 şeker gidiyor...
adamın düşmanı kesinlikle şeker...

kemal abi biz senin ölçülerine göre hareket durumuna göre bir program yapalım seni sıkmayacak,yormayacak...

bu arada şeker olayı beni hep zorlar...ozaman çay içmemem lazım...kahve nin çok hoş bir aroması var,acılığı bile hoşuma gidiyor,çayda keyif alamıyorum...laf olsun diyede içince kupa oldumu 2 küçükte 1 yada 1/2 şeker gidiyor...
adamın düşmanı kesinlikle şeker...

Canderel green var.Stevia bitkisinin özünden yapılıyor.Aspartam sakarin gibi kimyasal maddeler yok.Tamamen doğal.Ben onunla başladım.Önce onu 2 şer 2 şer kullandım şimdi 1 e indirdim.Baya faydası oldu.Şeker konusunda tavsiye ederim bir tane al dene.Tabi birazda alışana kadar katlanabilirlik önemli.Tek fark, bunun 100 lü kutusu 14 lira, diğer aspartamlıların 300 lüsü 7 lira.Canderel green diye yazarsan sitesine girersin googleden.

kemal abi bruce willes i avatarını şimdi anlar gibiyim :D

kemal abi bruce willes i avatarını şimdi anlar gibiyim :D

Yok aslında o avatarı zor ölümden esinleniştim.Tam beim gibi kafadan biraz kırık birini oynuyodu :) Birde internette bi site vardı meşhurdu bir ara.Resmini yüklüyosun o sana hangi artistle yüz hatların benziyo onu gösteriyodu bruce willice nin bu resmini göstermişti buna benziyosun diye ondan :D

Şunu bir araştırın.....Canderel vs vs gibi tatlandırıcılar....İnsanda unutkanlığa neden oluyormuş gibi duydum...

Canderel in aspartam ve sakarin içerin 4 çeşit daha tatlandırıcısı var.Onlarda ve aspartam ve sakarin içeren bütün tatlandırıcılarda vucuda zararları var.Fakat bu benim kullandığım tamamen bitkisel.Yani bir bitkinin yaprağını alıp atıyormuş gibi bir durum.Zaten çok olmadı çıkalı 2-3 ay oldu piyasaya.Tatlandırıcıları kullanmaya bende karşıyım fakat bunu doğal olması sebebiyle tercih ediyorum.Aşağıdaki linkten incleyebilirsiniz.

http://www.canderel.com.tr/canderel-urunleri/canderel-green/Default.aspx

Ayrıca eczacımda ötekilerden alsan vermezdim ama bu doğal bunun yan etkisi yok diyerek veriyor bana.Daha önce öteki türlerden almaya kalktığımda vermemişti yan etkileri çok diye.

Geri