- Konuyu Başlatan
Ben bir keresinde zayıflamayı kafaya koymuştum.Zayıfladım da...Eğer hala satılıyorsa LW 6090 adında bitkisel bir ilaç var...Eczanelerde satılıyor.....O ne manyak bir şeydir arkadaş....İnsan kışın oturduğu yerde terler mi? Metabolizmayı bir hızlandırıyor...Bildiğin gibi değil....Onunla baya kilo verdim ben....Bir araştır istersen
![]()
Google den araştırdım.Faydası olduğunu söyleyende bu ilaç yüzünden komada yattığını söyleyende var.Malum bir biber hapı çıkardılar memnun olanda oldu zayıflamak uğruna ölende.Tabi bu tamamen bilinçli kullanıma bağlı bir durum.
LW6090 için genel şikayetler aşırı susattığı.İsilik şekinde bütün vucutta kızarıklıklara sivilce tipi oluşumlara sebep olduğu ama bıraktıktan sonra 2-3 ayda geçtiği, çarpıntı yaptığı, baş ağrısı ve baş dönmesi yaptığı, halsizliğe sebep olduğu yazılmış.Genel şikayetler bunlar.
Bunun yanında sürekli tokluk hissi yarattığını söyleyen var.4 kutu sonra 94 kiloden 67 kiloya düştüğünü söyleyen var.İki kız kardeş biri bir ayda 9 diğeri 6 kilo vermiş.Biri 110 kilodan 1 ayda 95 kiloya inmiş.Tabi bu kişiler herhangi bir yan etki gördümü onu yazmamış.Görselerde sanırım razı olmuşlar.Biri 75 kilodan 57 ye inmiş, bırakalı 1 sene olmuş yemek yeme alışkanlığı aynı olduğu halde 61 kilodan yukarı çıkmamış.
Arkadaşım sende kullandığına göre sormakta sanırım zarar olmaz.Sen kaç kutuda yada kaç ayda kaç kilodan kaç kiloya düştün?Yan etkileri oldumu?Kilo verdikten sonra diyet v.s. yaptınmı?Kilo vermen kalıcı oldumu?