Zayıflama Çayları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nöroloji uzmanlarından "erken bunama veya alzheimer hastalığının tuz, şeker ve unla ne gibi bir ilişkileri vardır" sorusuna net bir cevap alamadım :(.

aynen uste karatay dıyetı boyle bısey...

Bırakın arkadaşlar bu işleri atalarımız dedem ebem bahçesinde eker sofrasında yerdi. Adamlar iki ekmeğe bana mısın demezdi... tuz şeker adamalar hak getire... milletin şu anda tosun gibi olmasının nedeni? ne yediğimiz belli... ne içtiğimiz...

Örnek domates alıyorsun arkadaş kayış gibi...

Bırakın arkadaşlar bu işleri atalarımız dedem ebem bahçesinde eker sofrasında yerdi. Adamlar iki ekmeğe bana mısın demezdi... tuz şeker adamalar hak getire... milletin şu anda tosun gibi olmasının nedeni? ne yediğimiz belli... ne içtiğimiz...

Örnek domates alıyorsun arkadaş kayış gibi...

Benim gibi yapacaksın bir yerden bi 15-20 metrekare boş alan bulup kendi domatesini kendin yetiştireceksin, biberini salatanı marulunu v.s. Pazarcılarla bir derdim kalmadı uzun zamandır :)

Aynen öyle yapıyorum üstadım balkonda yeşilliklerim var... gerek kalmadıkça da bir şey almıyorum zaten ama istesem de istemesem de bir şekilde almak durumunda olduğumuz şeyler var....

Ben bir senedir fırından - bakkaldan ekmek almamaya özen gösteriyorum (köy ekmeği kullanıyoruz), yakında kendi ekmeğimizi yapmaya başlayacağız, balkonda nane, maydanoz gibi basit şeyler yetiştiriyorum ama bu sene balkondaki tarlayı biraz daha büyütmeye kararlıyım.

Ben bir senedir fırından - bakkaldan ekmek almamaya özen gösteriyorum (köy ekmeği kullanıyoruz), yakında kendi ekmeğimizi yapmaya başlayacağız, balkonda nane, maydanoz gibi basit şeyler yetiştiriyorum ama bu sene balkondaki tarlayı biraz daha büyütmeye kararlıyım.

En güzeli o zaten abi... etrafına bak abim çocuklara dikkat et... sözlerim yanlış anlaşılmasın ama hep yediklerimizdeki hormonlu ürünler çocukları da hormonlu hale getirdi...

abı eskıden ekmek yenılıyormus ama bugday evde veya degırmende ezılıp dırekt un yapılıp yenıyormus gecenlerde ızledım bugdayı ılk parçalayıp ortasında bulunan b vıtamınlı asıl kısmını alıyolarmıs daha sonra dış vıtamınlı kısmını cıkarıyolarmıs bır nevı posası kalıyor ondan un yapıp bıze yedırıyorlar ondan sonrada bu hale gelıyoruz...

En güzeli o zaten abi... etrafına bak abim çocuklara dikkat et... sözlerim yanlış anlaşılmasın ama hep yediklerimizdeki hormonlu ürünler çocukları da hormonlu hale getirdi...
abı cok haklısın yenı nesıl bı acayıp zaten yaşları ufak vucudları iri 12 13 yasındakıler 18 19 gıbıler o kadar hormonu yıyınce tabı ılerde bunlarında cocukları olacak sonucta kımbılır ne kalıtsal hastalıklarımız olacak..
domates dıyosun abı eskıden domattesın ıcındekı cekırdekten kurutulup dıger sene ıcın dıkılır domates yapılırdı ya sımdı? yok ısraıl tohumu yok su yok gdo 1 sene domates veren tarlada dıger sene bısey cıkmıyo tabı bu butun meyve sebze ıcın gecerlı.
gecenlerde pazara gırdım kı hıc sevmem ya bı koku olsun yok hersey saman gıbı renkler yalancı koku yok dedım ALLAH ım bız neler yııyoruz ne hale gelıcez ılerde..

Arkadaşlar sadece o değil sporcu takviyesi denilen ürünlerin satışları serbest ve yaş sınırı yok.Bunlarda vucutta normal dışı gelişmeye sebep oluyor.Bugün çoğğu kişi marketlerde internet sitelerinde ve çeşitli spor mağazalarında satılan bir çok ürünü günlük hayatında kullanıyor.Bazılarının hormonal dengeye etkisi olmasa da çoğu fazla yüklenmiş protein kalsiyum gibi takviyeler bence belirli şartlara bağlanmalı.

Geri