Zayıflama Çayları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bir senedir fırından - bakkaldan ekmek almamaya özen gösteriyorum (köy ekmeği kullanıyoruz), yakında kendi ekmeğimizi yapmaya başlayacağız, balkonda nane, maydanoz gibi basit şeyler yetiştiriyorum ama bu sene balkondaki tarlayı biraz daha büyütmeye kararlıyım.

kalın ve kıpkırmızı pişmiş kabukları, 4-5 gün sonra ancak bayatlamaya başlamaları, doyurucu olmaları en sevdiğim yanı da üzerinde bir kül kokusu olur, bizim eve de o ekmekler hariç ekmek girmez :)

l-carnitin özellikle zayıflamak isteyen arkadaşlar çok kullanıyor...açıkcası bende bir ara düşündüm ve sonra hayır dedim...
protein ve kreatin takviyesi aldım...yine de dengeli şekilde spor a devam edersem kullanırım çünki günde 20 yumurta ile 6 dilim biftek yiyemeyeceğimden düzgün bir markada bunları kullanabilirim...

zayıflamanın ilacı bol bol su,hareket vede az karbonhidrat ve nişasta...bunları yapar ve tıkabasa doymadan ara öğünle beslenirseniz yavaş yavaş ve sağlıklı zayıflayabilirsiniz...

zayıflama çayı değilde yeşil çay,kiraz sapı çayı ve nar gibi antioksidan lardan faydalanabilirsiniz

Herşeyimiz hormonlu, taşıdığımız vücut bile :(. Adamlar artık yasal olmayan takviye ilaçlarını AVM lerde satmaya başladılar. Orta okula giden çocukları ayakları bile 40 numara olmuş durumda. Hiç giymediğim ayakkabılarım vardı (39 numara), arkadaşımın oğluna vereyim de bir işe yarasınlar dedim, çocuk "amca senin ayakların da çok ufakmış ya, benim ayaklarım bile 40 numara oldu" dedi

l-carnitin özellikle zayıflamak isteyen arkadaşlar çok kullanıyor...açıkcası bende bir ara düşündüm ve sonra hayır dedim...
protein ve kreatin takviyesi aldım...yine de dengeli şekilde spor a devam edersem kullanırım çünki günde 20 yumurta ile 6 dilim biftek yiyemeyeceğimden düzgün bir markada bunları kullanabilirim...

zayıflamanın ilacı bol bol su,hareket vede az karbonhidrat ve nişasta...bunları yapar ve tıkabasa doymadan ara öğünle beslenirseniz yavaş yavaş ve sağlıklı zayıflayabilirsiniz...

zayıflama çayı değilde yeşil çay,kiraz sapı çayı ve nar gibi antioksidan lardan faydalanabilirsiniz

Lcarnitine kreatinden bir gömlek daha üstün bir katkı maddesi, vücuttaki yağları yakarak kreatin in görevini üstleniyor ve enerji veriyor, CLA kullanan arkadaşım var sindirim sisteminin zararlı yağları emmesini engelliyor ve harika etkisi var. Universal markasının Animal serisi var Animal CUT ve Animal PAK harika iş görüyor, ben günde 11-13 arası yumurta yediğimi bilirim ve yumurta kas kütlesini artırırken yağ yakıyor !

fakat l carnitin böbreğe çok yükleniyor....

yeterli su tüketildiği taktirde 3 litre gibi bir miktar + yeterince ter ile su atıldığında zarar minimuma iniyor, ya kaldı ki alkol sigara ve türlü zararlı maddeye bile dayanıklı olan böbrekler ve karaciğer bu katkı maddelerine karşı oldukça iyi tepki veriyor, kullan caner ben büyük bir bütçe ayırmaya uğraşıyorum, senden önce alıp deneme şansım olursa geri bildirim yaparım :D

yok mert dediğin gibi zarar minimum a iniyor sende diyosun...farklı bir hormonal denge bozukluğu yaratıyor l-carnitin fakat protein ve kreatin zaten fazlasıyla kaybettiğinin yerine doldurmak için kullanırım...

benden zayıflamak isteyene tavsiye...bol su...

Arkadaşlar o maddeleri sporla kullanmak farklı birde şimdiki gençlerin yaptığı gibi ''kas yapıyor'' diye sanki oturduğu yerde kas yapan bir sihirmiş gibi kullanmak frklı birşey.L carnitin günlük hayatı hareketli olan insanlar için faydalı.Yazın daha fazla hareketli olduğum için günlük yaşantımda takviye olarak kullanıyorum.Faydasını görüyorum.Gerçekten güzel enerji veriyor.Ama fazlasına kaçmıyorum.Kışın hareketlerim sınırlı olduğu için kullanmıyorum bitkisel yollara başvuruyorum.Ha ayrıca bildiğim kadarıyla carnitinin görevini yapan bitkiler de var.Vucuttaki yağ hücrelerini enerjiye dönüştürüyor.Ama carnitin birazda işlenmiş bir madde olduğundan dolayı daha fazla etki gösteriyor.Ayrıca spor salonunda profesyonel çalışanların günde 2000-3000 mg lara varan carnitin aldığını duymuştum.Tek bir carnitin hapı 500mg lık dozda oluyor.Umarım rakamları karıştırmadım.Ama ben bir hap alırken 4-6 hap alanları biliyorum.Yağ yakma oranı üst düzey olduğu fakat terlemenin ve hareketin şart olduğu kesin.

Ama dediğim gibi, kış olunca bitkisel takviye düşündüğüm için bitki çaylarına takmış durumdayım.Ayrıca arkadaşın söylediği diyet te içerik olarak çok zengin ve 10 günde 8 kilo çok iyi.

Bu tür şeyler para tuzağı , uzak durunuz

Zayıflamak isteyen adam boğazını tutacak ve düzenli spor yapacak , ancak bu şekilde zayıflayabilir

Ben bir keresinde zayıflamayı kafaya koymuştum. :D Zayıfladım da...Eğer hala satılıyorsa LW 6090 adında bitkisel bir ilaç var...Eczanelerde satılıyor.....O ne manyak bir şeydir arkadaş....İnsan kışın oturduğu yerde terler mi? Metabolizmayı bir hızlandırıyor...Bildiğin gibi değil....Onunla baya kilo verdim ben....Bir araştır istersen :D

Geri