Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Taktığınız ürün bilgileri mevcutmu, yakın zamanda bende kısa uzun led taktım. Ledlerin aydınlatma miktarları çok farklı, üründen ürüne çok değişiklik gösteriyor.
Taktığınız ürün bilgileri mevcutmu, yakın zamanda bende kısa uzun led taktım. Ledlerin aydınlatma miktarları çok farklı, üründen ürüne çok değişiklik gösteriyor.
Hocam halojen ucuz ampul öyle philips yada osram gibi bilinenen marka değil. 2015 yılında üretime başlanan bi aracın bu kadar güçsüz farlarla testleri geçmesini hala anlamış değilim
Hocam halojen ucuz ampul öyle philips yada osram gibi bilinenen marka değil. 2015 yılında üretime başlanan bi aracın bu kadar güçsüz farlarla testleri geçmesini hala anlamış değim.
Malesef alt paketlerde bu şekilde kötü aydınlatmalar var, sanırım satış stratejisi. Alırken led veya xenon far tercih edilmeli. Bende cosmo astra j vardı daha önce mercekli xenon farlara sahipti aydınlatması gayet iyi sayılırdı çok mükemmel olmasada.
şuan led ampul kullanıyorum, kısalarda mercek var, aydınlatmadan memnun sayılırım kaliteli led tavsiye edebilirim..