Zavolli ısı sensörü 50 ytl normal mi ?

bugun baska bir zavolli bayine gittim...ısı sensörü - 70 i gösteriyordu....25 ytl ye ısı sensörünü degiştirdik...ama garanti vermiyor...yarında bozulur 3 sene sonrada diyor..mecburen yaptırdık...dispiritör 50 ytl demişti..

ya nası iş walla anlamıyorum ben... azcık anlamadığını çakarlarsa tamam yandın walla. bu devirde çok gözü açık olmak lazım:D

ya nası iş walla anlamıyorum ben... azcık anlamadığını çakarlarsa tamam yandın walla. bu devirde çok gözü açık olmak lazım:D

valla benim gözüm arıza olunca pek acık degil.çok saflasırım.....mahir zavolli bayine gittim taktı lattopa ısı sensörü bak bozuk dedi..takılan yerden bahsettim vs...tamam oraya taktır çok ucuz bir parca zaten dedi...işte o zaman agzımdam 50 ytl dedileri kaçırdım..o da demesin mi 25 e olur.... e aartık bundan sonra dönmek te olmaz tamam dedik...belki 10 liraya halledecekti...

valla benim gözüm arıza olunca pek acık degil.çok saflasırım.....mahir zavolli bayine gittim taktı lattopa ısı sensörü bak bozuk dedi..takılan yerden bahsettim vs...tamam oraya taktır çok ucuz bir parca zaten dedi...işte o zaman agzımdam 50 ytl dedileri kaçırdım..o da demesin mi 25 e olur.... e aartık bundan sonra dönmek te olmaz tamam dedik...belki 10 liraya halledecekti...
nasip işte..

o zaman beyin ısı sensörü değişmemiştir. bide laptopa felan bağlamışsa bence farkli birşeyi değiştirmişler. çünkü ben zavoli içanadolu distribütörüyüm, 15 euro liste fiyatı var. işçilikle felan 50 ytl yi buluyor.

bilgi

o zaman beyin ısı sensörü değişmemiştir. bide laptopa felan bağlamışsa bence farkli birşeyi değiştirmişler. çünkü ben zavoli içanadolu distribütörüyüm, 15 euro liste fiyatı var. işçilikle felan 50 ytl yi buluyor.

zavollinin uyumu 96 gsi fsi için ne söyleyebilirsin?ayarda bi problem var gaz yetişmiyor sanki ve yeni takıldı 150 km yaptım.sanki ilk ayar sonrası çırpınıyor,boğulur gibi araba. ona göre hareket edelim ayar öncesi bilgimiz olsun.sayısal ortalama verileri varmıdır elinizde.

gulum olmaz oyle sey
sensor calısmazsa hıc gecmez
baska bır numara var onda

Harun abi lpg ısı sensöründen su geçiyor diye biliyorum ben yanılıyorda olabilirim. Benim marea geçen hafta benzinden lpg ye hiç geçmiyodu lpg ustama götürdüm adam su girişi tıkanmış dedi soğutma suyunu komle boşalttı ve soğutma yolundaki tüm tıkalı yerleri açtı 3lt antifiriz 1lt saf su kattı araba şuan gayet iyi benzinden gaza geçiş 30 dereceye ayarlı sabah ilk çalıştırmada 500 mt gitmeden geçiyor. Konuyu açan arkadaşında buna benzer sorunu olabilir belki.

Hortlatmayalım arkadaşlar konuları

Hortlatmayalım arkadaşlar konuları

Konuyu hortlatanın avkatı değilim ama adam yeni konu açsa forumda bu konu vardı gereksiz yere açmışsınız deniyor. aynı konuyu bulup sorununu yazsa konu hortlatıldı oluyor.

Bi çözüm yolu bul onu yapalım o halde; ya da konulara hiç bişey yazmayalım.
:D:)

Geri