Zamsalak mıyız biz acaba?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KA®ANLIK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dalgalı kur ekonomisi dalgalı yakıt fiyatına dönüştürldü sonunda.eurodizel tarsta 2.73 ytl den satışa hazır.....
helal olsun bu hükümete.tebrik ederim........
sonunda başardılar ve eurodizeli tabanladılar.
son yakıt alışlarım.
100 ytl (2.52 ytl)
50 ytl (2.58 ytl)
50 ytl (2.62 ytl)
50 ytl (2.68 ytl)
ve son
50 ytl (2.73 ytl)
tebrikler AKP hükümeti
ve tebrikler bizim gibi sessiz bir millete.......

ilahi adnan abi adamlar ekonomiyi düzeltti mazotuda zamlı alıverin bak memur işçi emekli nekadar memnun halinden negüzel geçinip gidiyoruz fakirine odunu kömürü kapısına kadar bırakılıyor enflasyon olmuş tek haneli.daha ne istiyosunuz ayıptır ya.bence euro diesel in lt fiyatı 3 ytlden aşağı olmamalı.acilen zam istiyorum...:kop: :kop: :kop: (ağlanacak halimize gülmek elimizden gelen tek şey malesef.neye tepki verelim toplumun %47 si vermiş tepkisini.yazıklar olsun bu düştüğümüz durumlardan bir damla sorumluluk hissetmiyorum.pkk nın azması vatan topraklarının satılması akaryakıtın ekmeğin elektriğin cartın curtun zam yemesi konusunda tırnağın ucu kadar sorumluluğum yok bravo %47 böyle devam edelim...)

ay ay ayyyyy

vallaha gözlerim yaşardı.ağlamaklı bir hal aldım ben.akşam depoyu doldurayım dedim..
oda neeee
mazot 2.67 ytl ye inmiş.nanamadım bir an hayretler içinde kaldım.sarılacak kimsede yoktu.bende pomacıya sarıp hüngür hüngür ağladım....
hayırlı olsun...
işte hükümet budur beeee.
bide beğenmiyorduk adamlara kötü diyorduk.
bak mazotun fiyatını indirdiler.
acayip kızardım vallaaaa.

indirseler bi türlü bindirseler başka türlü:)bence zam yapılsın eurodisel 3 yl olsun:)

malesef ülkemin %47 sinden utanıyorum :mad:

zaten 3.08 ytlye benzini başka hiç bi halka satamazlar...

denecek birşey yok ne diyelim...kim biliyor ötv nin nerelere gittiğini...

%47'i bulduktan sonra adam isterse 3 de yapar 5 de yapar...%53 de paşa paşa susar!

Arkadaşlar milletçe tenkite geldimi güzel yapıyoruz çözüm deyince yok bu partiden utanıyorum %47 lik kesimden utanıyorum vb. yorumlar var
pekii çözümünüz nedir?
Bu hükümeti göndermek...
iyi gönderdik kim gelecek
baykal, mesut yılmaz, mehmet ağar demirel hüsamettin cindorukmu? kim?
bu adamlar memlekete ne yapmışlar söylermisiniz?
45'de almanyada taş üstüne taş kalmamış 60 da sanayisini kurmuş türkiyeden işçi almış biz ne yapıyorduk o zaman?
Bundan önceki hükümetler zamanında her yıl aldığımız zamlar %50 leri buluyordu da 1 ay sonra aldığımız zamlar eriyip gidiyordu
bu mesut yılmaz rusyayla yaptığı anlaşmalarla sınırsız bir şekilde normal fiyatından 2 kat fazla doğalgaz almaya mecbur ediyor kimseden laf çıkmıyor tenkit etmek herkesin hakkı ama birazda yorumlar sağduyulu olsun...

sorunda burda zaten kim gelirse gelsin birilerinin maşası olduğu için bir çözüm yolu yok...ama kimse bana ekonomimiz çok iyi...zam yok...işsizlik yok...vs demesin...şuan türkiyede dönen sıcak para çekildiğinde geri dönüşü olmayan bir çöküş öngörülüyor...

bu öngörülüyor
marmaradaki fay hattının kırılıp çok büyük bir facia ile karşı karşıya olduğumuzda öngönülüyor

son durum daha da fazlalaştı fiyatı. tüüüüü diyorum başka birşey demiyorum. çünkü bu ülkede benzine zam demek herşeye zam demektir. !!!

lüzumu yoksa kullanmıyalım bence

Arkadaşlar milletçe tenkite geldimi güzel yapıyoruz çözüm deyince yok bu partiden utanıyorum %47 lik kesimden utanıyorum vb. yorumlar var
pekii çözümünüz nedir?
Bu hükümeti göndermek...
iyi gönderdik kim gelecek
baykal, mesut yılmaz, mehmet ağar demirel hüsamettin cindorukmu? kim?
bu adamlar memlekete ne yapmışlar söylermisiniz?
45'de almanyada taş üstüne taş kalmamış 60 da sanayisini kurmuş türkiyeden işçi almış biz ne yapıyorduk o zaman?
Bundan önceki hükümetler zamanında her yıl aldığımız zamlar %50 leri buluyordu da 1 ay sonra aldığımız zamlar eriyip gidiyordu
bu mesut yılmaz rusyayla yaptığı anlaşmalarla sınırsız bir şekilde normal fiyatından 2 kat fazla doğalgaz almaya mecbur ediyor kimseden laf çıkmıyor tenkit etmek herkesin hakkı ama birazda yorumlar sağduyulu olsun...

illaki taşın altına elini sokan birileri bulunur.ülkesinin gelir kaynaklarını topraklarını yabancılara peşkeş çekmeyen,işçisini memurunu sanayicisini daha fazla düşünen elbet birileri bulunur.mesut yılmaz olayına gelince kendisinin avukatı değilimde yüce divanda yıllarca araştırıldı neden bir yanlış bulunamadı?bizim gördüklerimizi yüce mahkemenin hakimleri avukatları göremedimi merak ediyorum?zamları tenkit etmeyipte neyapalım?buzamana kadar ne geldiyse başımıza susmaktan geldi yine susuyoruz milletçe umarım daha büyük felaketler başımıza gelmeden bu rüyadan uyanırız.MİLLETÇE UYANIRIZ...

Geri