Zamsalak mıyız biz acaba?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KA®ANLIK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öyle öyle...

vay be herkes nihatı dinliyomuş bende "benden başka dinleyen varmıdır" diyodum.geçen sene değil evelki sene istanbul b.ş başkanı ve valisine neler demişti karda mahsur kalıp ölümler gerçekleşince.gerçekten çok hoş sohbeti var.akşamları sivrisineğin esprilerine bitiyorum zaten:)

BU benzin fiyatları nereye gidiyor böyle???

her ne kadar türkiyeden uzak olsamda benizinin litre fiyatının 3 ytl yi aşması beni endişelendiriyor hiç kimse buna karşı bi tepki göstermiycekmi ?
edag8ced56a58ce138a0by.jpg

Son düzenleme:
çok zengin olduğumuz için 10 ytl ye kadar ses çıkarmayız sanırım öteve yakında çünkü rahat 5 ytl olur litrede daha bunlar iyi günlerimiz bu artış öteve artışı daha petrol fiyatları yansımadı yıl sonunda doğru 3,250 geçer gibime geliyor yeni yılın ilk altı ayındada 4 de dayanır bizde unakıtana dayanırız artık :D

bizim millet zammı sever ne zamandr yokluğunu hisseder olmuştuk zateb:)) Çok şükür muradımıza erdik:)) sayın başbakanında malum satacak pek devlet yeri kalmadı el mahkum gerçeklerle yüzleştik:)) allahtan ben lpg almıştımda biraz rahatım:)... Ekmeğe,yağa,şekere zam geldi bu aralar keyfimiz gıcır goklap değme bize:)) çifte kavrulmuş fındık gibi oldu bunların üst üste olması:)))

eeeeeeeeeeeeeee ne demişler tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak:))

sandığa kadar bu böyle.((

FLASH! FLASH! FLASH! 1 lt euro dizel = 2620 ytl.saat 24.00 dan itibaren 2670 ytl.
memura %2 zammı çok görenler 1 haftada %6-8 akaryakıt zammını az bulmuş ki biraz daha zamlayayım demiş.
ne diyelim allah tez zamanda meclis dışında görmemizi nasip eder inşallah. AMİN....!

yorumsuz...

ben artık gerekmedikçe arabama binmiyorum...geçen ay 40 ytl lik gaz 4 ay önce de benzini full lemiştim.Hala bitmedi...Bitmeyecekte çünkü ben kontak kapattım...

PROTESTO EDİYORUM BU HÜKÜMETİ VE ZAMLARI....

Son düzenleme:
FLASH! FLASH! FLASH! 1 lt euro dizel = 2620 ytl.saat 24.00 dan itibaren 2670 ytl.
memura %2 zammı çok görenler 1 haftada %6-8 akaryakıt zammını az bulmuş ki biraz daha zamlayayım demiş.
ne diyelim allah tez zamanda meclis dışında görmemizi nasip eder inşallah. AMİN....!

Bu mesajınızı okuyunca, yazmış olduğum ilk mesajdaki bir kısmı hatırladım yine...

Sebebi de BENZİNE GELEN ZAM değil.
Sebebi ÖTV'nin arttırılması...

Yani benzin bundan sonra ne kadar artarsa hükümetimize o kadar ek gelir kaynağı olacak.

Gelsin PARAALAAAARRRRR :]

3,08 ytl/lt 95 ok,3,13 ytl/lt 98 oktan Ankara rakamlar böyle kesinlikle boykot etmeliyiz başka çıkış yoolu yok.Bugun 50 ytl lik benzin aldım lamba yandı bile..Hükümet türk halkının yarısını kandırmayı bildi kacınılmaz sonuc bakalım daha neler görecez bizim gibi cahil halkada müstehak..

yuh diyorum başka söze gerek yok

dalgalı kur ekonomisi dalgalı yakıt fiyatına dönüştürldü sonunda.eurodizel tarsta 2.73 ytl den satışa hazır.....
helal olsun bu hükümete.tebrik ederim........
sonunda başardılar ve eurodizeli tabanladılar.
son yakıt alışlarım.
100 ytl (2.52 ytl)
50 ytl (2.58 ytl)
50 ytl (2.62 ytl)
50 ytl (2.68 ytl)
ve son
50 ytl (2.73 ytl)
tebrikler AKP hükümeti
ve tebrikler bizim gibi sessiz bir millete.......

Geri