Zamsalak mıyız biz acaba?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KA®ANLIK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ParLıament'de 5 ytL oLmuş Yanarımda Ona Ynarım :P

İşte bu çok güzel haber... Siyaset yapmak kesinlikle değil amacım ama bütün Türk Halkı görsün gerçekleri. Hükümetin verdiği o rakamlar hayali rakamlarmıymış yoksa gerçek mi? Madem gerçek rakamlarsa neden bu ötv artışları geldi??... Uyan Türkiye uyannnn bazı şeyleri yaparken ve ya savunurken düşünmediniz daha bu yediğiniz ilk kazık değil son kesinlikle olmayacak. geçmiş olsun hepinize....

Seni Ayakta ALkisliyorum Kardes Cok Haklisin

Arkadaşlar, HERŞEYİN MÜKEMMEL GİTTİĞİ,
Bütçesi fazla veren? bir ülkede bugün benzin pompasına doğru yanaştım...
Gözlerim yerinden fırladı...
3YTL nin üzerindeydi benzin...

Sebebi de BENZİNE GELEN ZAM değil.
Sebebi ÖTV'nin arttırılması...

Yani benzin bundan sonra ne kadar artarsa hükümetimize o kadar ek gelir kaynağı olacak.

Benim anlamadığım nokta, HERŞEY MÜKEMMEL GİDERKEN, BÜTÇE FAZLA VERİRKEN, Gayrisafi Milli Hasıla'mız TAVAN YAPMIŞKEN?, tefelerimiz tüfelerimiz tarihin en MÜKEMMEL? değerlerindeyken, neden benzinin ÖTV'si arttırılıyor?

Bizleri zamsalak olmamız için mi eğitiyorlar diye düşünmüyor değilim...

Çok Sinirlendim bu olaya...

Klavyenize sağlık... Duygularımın tercümanı olmuşsunuz. Artık rakamlarla bazı şeylerin mükemmelmiş gibi gösterildiğinin herkes farkına varır umarım.
Gerçi her 2 kişiden biri memnun halinden ya neyse...

Son düzenleme:
zamsalak falan değiliz halktan oy için söyledikleri mükemmel ekonomi lafını çürüten en net olaydır bu oy verenler düşünsün...

petrol yatatklarına bu kadar yakın olupta en pahalı benzini olan başka bir ülke varmıdır acaba ?

arkadaşlar bu gece zam gene geldi, tüp taktırmanın karşısındaydım, ancak şimdi düşünmüyor değilim kaç yıldır zam gelmedi diye iktidara oy verenler şimdi ne diyecekler acaba? her gece zam gelmeye başladılar ama bunlar gizli oluyor, sürekli gündem değiştirilerek zamlar birbiri ardına sıralanıyor

türkiye'nin belli ve büyük bir kesimi var. oy zamanı sandığa gider. oyunu kullanır. sonra kendi partisinin kuyruğunda cebini doldurmaya bakar. onlar için halk değil önemli olan kendi cepleridir. yandaşlarını devlet kadrolarında bir yerlere getirir. bir iki ihale filan, cepler dolar. türkiye'deki en berbat zihniyet en utanç verici durumdur benim için. sonra devlet kurumunda en alt düzeyde çalışan bir memur bile çıkar bölge müdürüne, şart koşar, istedikleri olmazsa, partisini arar, istedikleri olur. çünkü türkiye'de iktidar partisinin il-ilçe teşkilatları bile devlet kurumunun müdüründen daha yetkilidir. malesef. türkiye'miz, çok kötü bir tarih yazılıyor ülkemizde.
şu olanlara bakın, güçlü büyük türkiye cumhuriyeti. askerlerimizi bile terör örgütü yandaşı olduğu söylenen bizim meclisimizdeki millet vekillerimiz alıyor terör örgütünün elinden ve utanmadan karşılarındaki örgütün teslim tutanaklarını imzalıyor. ne tutanağı, kim tutuyor bu tutanağı. terör örgütü tutanak tutuyor mecliste görev yapan milletvekillerimiz imzalıyor. "UTANÇ VERİCİ".
ve biz hala dokunulmazlığı kaldıramıyoruz. neden? kalkarsa sadece onların değil epey bir kişinin canımı yanacak acaba...
Sonra askerlerimiz amerikalılara teslim ediliyor ve onlar türkiye'ye getiriyor. bu kadar da olmaz. "UTANÇ DUYUYORUM"

Yazık günah ya, bir hafta içinde 3. zam , 3,13 e geldi benzinin litresi...Ne olacak bunun sonu ? LPG de çözüm değil, en yüklü zam otogaz a geliyor, dizel dediğin benzine yaklaştı.sonunda arabaları satacagız herhalde, tabi alan bulabilirsek...

yazıklar olsun, kontak kapatma eylemi yapılacaksa sonuna kadar varım, 1 hafta bile kapatsak, sadece acil olanlar arabalarına binse, bu hükümete çok güzel bi mesaj vermiş oluruz. daha genciz, arabasızda yaparız

Yeni ayarlamayla Ankara ve İzmir'de 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 3,09 YTL'den 3,13 YTL'ye İstanbul'da 3,10 YTL'den 3,14 YTL'ye, motorinin fiyatı ise Ankara'da 2,51 YTL'den 2,56 YTL'ye, İstanbul'da 2,48 YTL'den 2,53 YTL'ye, İzmir'de ise 2,47 YTL'den 2,52 YTL'ye yükseldi.

BEŞ GÜNDE YÜZDE 6 ZAM

Alıntıdır...hadi hayırlı olsun...

Geri