Zamsalak mıyız biz acaba?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KA®ANLIK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim depo 150 ytlye doluyodu bakalım şimdi ne kadara dolacak :(
Ben böle hükümetin ben bunlara oy veren koyun sürüsünün...
koyun sürüsü diyerek hakaret etme seninde akrabaların onlara oy vermiştir belki onlarda senin tabirinle koyun sürüsü olabilir,bende akpye oy verenlere kızıyorum ama hakaret etmemeliyiz bunlara oy verenlerin çoğu yaşlı kesimi

nasıl olsa yine alacağız. keşke bir kampanya yada protesto başlasa.bir ay hiç benzin almasak veya başka bir yol bulsak da bazılarına mesaj yolasak ama..

böyle bir iktidardan böyle bir yönetimden utanıyorum....

yazık yazık.
çifticisinden esnafına memuruna kadar bu kadar sıkıntılı bu kadar parasız bir yıl görmedi bu benim canım ülkem....

yazıklar olsun..

benim depo 150 ytlye doluyodu bakalım şimdi ne kadara dolacak :(

koyun sürüsü diyerek hakaret etme seninde akrabaların onlara oy vermiştir belki onlarda senin tabirinle koyun sürüsü olabilir,bende akpye oy verenlere kızıyorum ama hakaret etmemeliyiz bunlara oy verenlerin çoğu yaşlı kesimi
benim babam böyle bişe yapsa ona da koyun derdim böyle bi düşüncesizlik olabilir mi yaa kim çıksa karşıma aynısını derim...birde olay şu sandıkta çoğunluğu sağlayan kesim yaşlı genelde ama yaşlılar bunları nasıl savunuyor hayret ediyorum çok görüyorum böyle tipleri bakkalda parkda caddede her yerdeler sonumuz hayırolaa....

iyi oluyo bize müstehak!!!nasılsa halkı seven hep kazanıyor!!!

böyle bir iktidardan böyle bir yönetimden utanıyorum....

yazık yazık.
çifticisinden esnafına memuruna kadar bu kadar sıkıntılı bu kadar parasız bir yıl görmedi bu benim canım ülkem....

yazıklar olsun..

lütfen samet hükümetimize haksızlık etme.enflasyon tek haneyi gördü dolar 1ytl olacak.hükümeti eleştiriken lütfen verilerle konuş arkadaşım:kop:bak nekadar refahta bir ülkeyiz,terör laneti yok,memura gelen zam günde 1simit parası bile değil,işçi desen bitmiş,çiftçi üretiyor ürettiğini satamıyor....

AMA hepimiz rahatız!!!fındığını yollara döken çiftçi büyük çoğunlukla bu hükümete oy atıyorsa halimizden memnunuz.Allah sonumuzu hayreylesin!!!

yapacak teş şey bence SANDIĞA GÖMMEK!!!
nasl olacak o iş? yada hangi parti, hangi başkanı ve hangi kadrosuyla yapacak?
adamlar geleceklerini de sağlamlaştırıyorlar..
herşeyden önce CAHİLİZ..
Kolay kandırılıyoruz..

valla haklısın ne diyim ki? adamlar İlkokul müdürüne varana kadar kadrolaştı işimiz zor ama imkansız değil adam gibi bi muhalefet lazım bence...

Bu kadar şikayetçi olanımız var e hadi protestoya çıkalım yollara opelim.net aliesi olarak yol yavaşlatma yapalım mesela kilit yerlerde belli zamanlarda kim ne diye bilir ki ???

Arkadaşlar ne olucak bu ülkenin hali her şeye zam yeter artık ya bizim maaşlarda yerinde sayıyor

Geri