Zamsalak mıyız biz acaba?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KA®ANLIK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
anlamadığım bu ülkede iki kişiden biri bu kişilere oy verdi
şimdi ise şikayet edenlerin sayısı oy vermeyenlerden fazla
nasıl oluyor peki oy verenlermi pişman yoksa çoğu kişi kime oy verdiğini mi bilmiyor enteresan bir çelişki değilmi

millet gücü yettigince var ama güç bitiyor güç bitincede huzur bozulur terör olur ..

bahadır demiş işte bi çogumuz oy verdi diye borç alarak aldıgın araba seninmi hayır degil yani ekonomi iyimiş vs yalan bunca haber gündem herşey yalan başkasının parasıyla ekonomi için iyi diyorlar ülkeyi bu basiretsizlere teslim edenler ailemden olanlarda onlarada diyorum hep bunun hesabını nasıl vereceksiniz diye. bakalım bi kriz patladıgındada efendim bizden önceki hükümetin borçları bunlar der çıkarlar işin içinden tabi ozamana kadar paralar GEMİ CİKLERDE gezer olur gemi cikler çogalır bizede anca laf karabalıgı yapmak kalır..

tepki gösterip kontak kapatma eylemi yapılmadığı surece zamda gelir, herşeyde gelir.. herkes 1 hafta kontak kapatsın bakalım ne olacak.....Ama nerde..Tepki vermek bizlere göre değil. unuttuk tepki göstermeyi..

tepki gösterip kontak kapatma eylemi yapılmadığı surece zamda gelir, herşeyde gelir.. herkes 1 hafta kontak kapatsın bakalım ne olacak.....Ama nerde..Tepki vermek bizlere göre değil. unuttuk tepki göstermeyi..

sana bişey diyim mi? Tepki utanması olana verilir sence bunlara tepki versek bi sonuç alabilir myiiz soruyorum sana???

ALLAH Yrdımcımız olsun...

sana bişey diyim mi? Tepki utanması olana verilir sence bunlara tepki versek bi sonuç alabilir myiiz soruyorum sana???

aslında bir şekilde tepki vermek lazım.. bugüne benzinliğe her girdiğimde benzin alacaksam da LPG alacaksamda depoyu tam doldurtturdum. ancak bugün gazım bittiğinde arabam bile şaşırdı :D deposu dolmayınca ama sadece 20 ytl lik aldım.. şimdi de kapının önünde ihtiyacım olacağı zamanı beklemeye başladı.. uzun zamandır yürümüyordum ama acaip şekilde midemi neyim rahatlattı.. :D

biz böle kontak kapatmaylan bir haftalık tepkiylen olacak iş değil bunlar gıcıklık olsun diye valla bidaha zam yaparlarkii hiç şaşırmayın o zamna

yapacak teş şey bence SANDIĞA GÖMMEK!!!

Geri