yaa ama bu kadarda olmazki oyunmu oynuyolar bi aç bi kapa ya hiç açmayın yada kapatmayın offf oofffff
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sonuna kadar katılıyorum....................yapmışlardır yine bir dandiklik umarım hiç açılmaz, şimdi herkes yine kızacak bana bizi toplum olarak çökertmeye,dejenere etmeye,sömürmeye çalışanlar başarılı olmamalı bu youtube de bunun en basit örneği,ilk adımı herkes haddini bilmeli TÜRKLERİ başka milletlerle kıyaslamamalı bizim eleştiriye tahammülümüz de,konulara hassasiyetimiz de diğer milletlere benzemez,daha hassas ve daha bilinçliyiz kutsalımıza,atalarımıza... vs laf söyletmeyiz youtube da buna sıkca cüret ediliyor,hassa dengelerle fazlaca uğraşılıyor kısaca kahrolsun youtube
ağzına sağlık cengiz abi :good:yapmışlardır yine bir dandiklik umarım hiç açılmaz, şimdi herkes yine kızacak bana bizi toplum olarak çökertmeye,dejenere etmeye,sömürmeye çalışanlar başarılı olmamalı bu youtube de bunun en basit örneği,ilk adımı herkes haddini bilmeli TÜRKLERİ başka milletlerle kıyaslamamalı bizim eleştiriye tahammülümüz de,konulara hassasiyetimiz de diğer milletlere benzemez,daha hassas ve daha bilinçliyiz kutsalımıza,atalarımıza... vs laf söyletmeyiz youtube da buna sıkca cüret ediliyor,hassa dengelerle fazlaca uğraşılıyor kısaca kahrolsun youtube