YouTube yine kapandı

yaa ama bu kadarda olmazki oyunmu oynuyolar bi aç bi kapa ya hiç açmayın yada kapatmayın offf oofffff

Komedi yaa :)

acaba neden kapandı

yapmışlardır yine bir dandiklik umarım hiç açılmaz, şimdi herkes yine kızacak bana bizi toplum olarak çökertmeye,dejenere etmeye,sömürmeye çalışanlar başarılı olmamalı bu youtube de bunun en basit örneği,ilk adımı herkes haddini bilmeli TÜRKLERİ başka milletlerle kıyaslamamalı bizim eleştiriye tahammülümüz de,konulara hassasiyetimiz de diğer milletlere benzemez,daha hassas ve daha bilinçliyiz kutsalımıza,atalarımıza... vs laf söyletmeyiz youtube da buna sıkca cüret ediliyor,hassa dengelerle fazlaca uğraşılıyor kısaca kahrolsun youtube

yapmışlardır yine bir dandiklik umarım hiç açılmaz, şimdi herkes yine kızacak bana bizi toplum olarak çökertmeye,dejenere etmeye,sömürmeye çalışanlar başarılı olmamalı bu youtube de bunun en basit örneği,ilk adımı herkes haddini bilmeli TÜRKLERİ başka milletlerle kıyaslamamalı bizim eleştiriye tahammülümüz de,konulara hassasiyetimiz de diğer milletlere benzemez,daha hassas ve daha bilinçliyiz kutsalımıza,atalarımıza... vs laf söyletmeyiz youtube da buna sıkca cüret ediliyor,hassa dengelerle fazlaca uğraşılıyor kısaca kahrolsun youtube
sonuna kadar katılıyorum....................

ağzına sağlık cengiz abi :good:

saçma sapan işler yapıyorlar

tam türk işi cezalandırma...kapattın ne oldu biz giremiyoruz, herkes girmeye devam ediyor...yasaklama zihniyeti aldı başını gitti...1 mayısta taksim yasak, o yasak bu yasak...

okullar olmasa ne güzel olurdu diyen bir eğitim bakanı vardı...bu da o hesap...internet olmasa telekomünikasyon başkanlığı da rahat edecek...

millet bir yerleriyle gülüyor...

bak nasıl kapattırdık türkiye'de youtube'u diye yeni videolar koyuyolar

arkadaşlar başka yerlerden doğru girince bir sorun oluyor mu acaba? ktunnel'den mesela..

Geri