- Konuyu Başlatan
:good: :good: :good: ÖYLE ANLARDA SADECE SİZİ SEVENLERİ DÜŞÜNÜN. SİZ ONLARSIZ ONLAR DA SİZSİZ YAPAMAZ, eski bir mitsubishi jeep TEM de yol vermiyor bana, güzel bir makas hareketiyle tokatladım, ne yapsa iyi el kol hareketleri arkadan hareket çekmeler, adamın camdan bacağını çıkarmadığı kaldı, ben ne yaptım, yanımdaki eşimi ve karnındaki ikizlerimizi düşündüm ve bastım gittim, adamdaki nefrete bakın sadece geçtim ve geçerken en ufak bir riziko yok, en ufak bir sıkıntıya düşürecek hareketim yok, sadece selektörle yol istedim vermeyince yolu yedi tokadı, saygılarımla.sonuna kadar katılıyorum.... geçen sene arkadaşımın babası temde gidiyor.bi tane beyaz dogan içi serseri dolu.arkadan makas ata ata geliyor bunun arkasına geliyo selektör yapıyo şerefsizler.bu arada orta şeritten 110 la gidiyor gayet iyi sürat doğal olarak yol vermiyo.bu dogan deliriyo sola atıyo önüne geçerkende korna çalınca bizim arkadaşın babası ne var lan (...) diye bağırıyor ondan sonra dogan basıp gidiyor ilerde başka bir arabayla önünü kesiyorlar başka bir arabayla.Sadık amcam kapıyı açmıyo kilitli böyle olunca cama vuruyorlar cam kırılıncada basıp kaçıyolar. o kırılan cam göze saplanıyo..... diye uzuyo bu hikaye adam 2 ayrı ameliyat oldu hala gözünde sorun var....ben eskiden asarım keserim kimmiş kralı gelsin mantığıyla çıkıyodum yollara..ama artık bu örnekleri duyduktan sonra insan ürperiyo.mümkün oldugunca bulaşmayın arkadaşlar basit bi örnekti....