Yolu Görmeden Sollamak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drrasit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonuna kadar katılıyorum.... geçen sene arkadaşımın babası temde gidiyor.bi tane beyaz dogan içi serseri dolu.arkadan makas ata ata geliyor bunun arkasına geliyo selektör yapıyo şerefsizler.bu arada orta şeritten 110 la gidiyor gayet iyi sürat doğal olarak yol vermiyo.bu dogan deliriyo sola atıyo önüne geçerkende korna çalınca bizim arkadaşın babası ne var lan (...) diye bağırıyor ondan sonra dogan basıp gidiyor ilerde başka bir arabayla önünü kesiyorlar başka bir arabayla.Sadık amcam kapıyı açmıyo kilitli böyle olunca cama vuruyorlar cam kırılıncada basıp kaçıyolar. o kırılan cam göze saplanıyo..... diye uzuyo bu hikaye adam 2 ayrı ameliyat oldu hala gözünde sorun var....ben eskiden asarım keserim kimmiş kralı gelsin mantığıyla çıkıyodum yollara..ama artık bu örnekleri duyduktan sonra insan ürperiyo.mümkün oldugunca bulaşmayın arkadaşlar basit bi örnekti....
:good: :good: :good: ÖYLE ANLARDA SADECE SİZİ SEVENLERİ DÜŞÜNÜN. SİZ ONLARSIZ ONLAR DA SİZSİZ YAPAMAZ, eski bir mitsubishi jeep TEM de yol vermiyor bana, güzel bir makas hareketiyle tokatladım, ne yapsa iyi el kol hareketleri arkadan hareket çekmeler, adamın camdan bacağını çıkarmadığı kaldı, ben ne yaptım, yanımdaki eşimi ve karnındaki ikizlerimizi düşündüm ve bastım gittim, adamdaki nefrete bakın sadece geçtim ve geçerken en ufak bir riziko yok, en ufak bir sıkıntıya düşürecek hareketim yok, sadece selektörle yol istedim vermeyince yolu yedi tokadı, saygılarımla.

ellerine sağlık ama herkes senin kadar güçlü olamayabilir.

Hocam güç değilde sabrın taştığı nokta diyelim..Öyle bir iddiam yok...

Hocam güç değilde sabrın taştığı nokta diyelim..Öyle bir iddiam yok...
aynı taktiği ada da deneme sakın, 30 saniye de bir kırmızı dolmuşlar geliyor nerdeyse, bir anda aşırı çoğalabilirler, aslında hiçbir zaman hiçbir yerde deneme bence, SENİ DE SEVEN ÇOK İNSAN VAR.

aynı taktiği ada da deneme sakın, 30 saniye de bir kırmızı dolmuşlar geliyor nerdeyse, bir anda aşırı çoğalabilirler, aslında hiçbir zaman hiçbir yerde deneme bence, SENİ DE SEVEN ÇOK İNSAN VAR.

Hocam bizde adalıyız buluruz bi formül...İst'tede minibüsler 15 salisede bir kalkıyor o kadar çoklar yani :)

Şaka bir tarafa hoş bir durum değil...İyiyide kötüyüde evde bekleyen onu öyle seven masumlar var..

Ben kimseyle trafikte kimseyle dalaşmıyorum özellikle.Korktuğumdanmı?Hayır eşkiya şehre inmiş adeta.Bir hyundai h100!ün arkasından geçerken geri gelmesin mantığıyla korna çaldım diye adam üşenmeden gelip önümü kesti.Ne diyeyimki bu adama ne anlatabilirsinki,bu tip kaç kişiyle uğraşılır.

Ben kimseyle trafikte kimseyle dalaşmıyorum özellikle.Korktuğumdanmı?Hayır eşkiya şehre inmiş adeta.Bir hyundai h100!ün arkasından geçerken geri gelmesin mantığıyla korna çaldım diye adam üşenmeden gelip önümü kesti.Ne diyeyimki bu adama ne anlatabilirsinki,bu tip kaç kişiyle uğraşılır.:alkis: :good: :alkis: :good: :alkis: :good: sadece namus konusunda şiddete okey diyebilirim, lüzumsuz, beş para etmeyecek, hayatta hiçbir hedef ve amacı olmayacak bir insanla Allah hiçbirimizi karşılaştırmasın, şu anda nöbetteyim, tüm insanlığa ve müslüman alemine dualarımızı çok görmeyelim sevgili opelseverler, saygılarımla, hayırlı kandiller.

ne nöbeti bu hayırdır?

yolu görmeden sollama yapanlara gerçekten sinir oluyorum adamlar canını nasıl bukadar hiçe sayar inanın onun canını başkaları düşünüp hız kesip yola tekrar şerite sokuyolar boylelerine hızınıda kesmicen aksine bastıkça basacan giremezsin tırın altında kalsın:mad: :mad:

hastanede yoğunbakımda nöbetçiyim şimdi.

büyük geçmiş olsun...

Geri