Yolda kaldim çok acil yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CEMOCAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sanırım ses jarj dinamosunun bilyelerinden geliyordu kilitlemiş.
Sadece kayışı değiştirince sorun değişmedi aynen devam etti.
Siz aracı çalıştırınca bilye kilitlediği için sürtme yapıyor ve şarj dinamosu ısınıyor.
Sanırım biraz uzun yol gidince sürtünme ve aşırı ısıdan şarj dinamon yandı akü ışığın yandı. çıkan dumanlar da şarj dinamo sargılarının ısıdan eriyen verniklerinden çıkmıştır.
Motor akü den çalışmaya devam etti ama oda yetersiz kaldığından yeterli soğutma yapmadı ve hararet yaptı.

Bence %90 şarj dinamon değişecek.

kriminal laboratuvarı gibi yorum olmuş ben tahmin oranınızı %95'e çıkartıyorum :good:

1-2 aya kadar da pompa bozulur sat kurtul

büyük geçmiş olsun,Cengiz kardeş tebrik ederim bence güzel tahmin

Evet çok sorunlu bir araba ama şunu da söylemem gerekir ki yolda giderken gövdesiyle yol tutuşuyla güven veriyor. Opel sanırım Mercerdes BMV donanımında araba yapmaya çalışmış ama yalnızca çalışmış, yoksa 2003 te sıfır fiyatı 60.000.-TL olan araba 22.000-23.000 TL den satılır mı....., hem dizel hem triptonik hem de elektronik araba yapmak iyi altyapı gerektirir. Benim arabadaki sorun sanırım giderildi. denilen V kayışının düzgün çalışmasını sağlayan veya tutan bir civata kırılmış ondan kaynaklanmış sorun giderilmiş. Arabaya bir kaç şey daha yapacaklar sonra arabayı alıp opel garaja ve prestiJ elektiriğe götürüp toptan bakımını yaptıracağım. Çünkü araba hararet yaptı ve nerede ne hasar yarattığını bilmem lazım

Farklı yerlerde elletmen herkesin suçu başkasına atmasına yol açar, dikkat.

Evet çok sorunlu bir araba ama şunu da söylemem gerekir ki yolda giderken gövdesiyle yol tutuşuyla güven veriyor. Opel sanırım Mercerdes BMV donanımında araba yapmaya çalışmış ama yalnızca çalışmış, yoksa 2003 te sıfır fiyatı 60.000.-TL olan araba 22.000-23.000 TL den satılır mı.....,

evet gerçekten öyle. insigniayı mercedes üretse millet 300binden insignia alır kimseye de laf söyletmezdi. opel olunca araba biraz imaj kaybediyor. biraz da fiyat. aman boşver öyle olsun. sayesinde taş gibi arabalara biniyoruz

Geri