Yol Restaurantları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
işi biliyolar desene abi
onlar ki yolların kurtları dimi:):):)
yinede rahat edecein yerlere gitmek daaa akıllıca
bence .....

ailenle gidiyorsan tabikide

ben yaklaşık 4 sene evvel karaman-gülnar yakınlarından geçiyordum. Sabah 7.30 -8 civarı kahvaltı yapmak için bir tesise girdim. Kahvaltı istedim adamlar bana sadece çay bir kalıp tereyağ bal ve kızarmış trabzon ekmeği getirdiler ilk başta biraz şaşırdım ama o tereyağ ve balın tadını unutamam :)

Akhisar yolu üzerinde büyük bir bp görecekseniz.onun yanındada küçük bir köfteci kocaman tabelası vardır köfteci ramiz diye.önündeki park etmiş arabaların bolluğundan anlayabilirsiniz yiyeceğiniz köftenin lezzetini.Siz girin pişman olmazsınız:D

akhisar derken izmit tarafındakini kastediosun dimi???

marmara tarafından egeye inerken tam bölge olarak bilmiyorum

ben balıkesire giderken totalin orda durdum yemekde yedik ama iskenderinin pek beğenmedim açıkca söylemek gerekirse...

adana mersin otobanına girmeden önce heryerde yenile bilir bence ama turistik tesisler hariç bilmem kimin yeri yazması şart :)

Ayvalıktan geçecekseniz iyi bir ayvalık tostu için yol kenarında
Mesut Büfe ... Kime sorsanız tarif eder

Akhisar,Manisa-İzmir arası değil..İstanbul tarafından gelirken Manisa'dan 40 km kadar öncedir.Manisa'da yol üstü Bozyaka ve Gümüşkapı,Bursa-Mustafa Kemalpaşa civarı Yenice ızgara,Kula'da şehiriçindeki ışıklardan geçince Ankara'ya giderken sağ taraftaki BP istasyonu içindeki lokanta(adını tam hatırlıyamıyorum),Turgutlu-İzmir arası Belkahve inişinde Shell benzin istasyonunun içindeki Nif Cağ Kebabı,İzmirden İstanbul'a giderken 7-8 km kadar ileride Shell'in içinde Cumba Res.ve cafe,arkadaşların söylediği Köfteci Ramiz ilk anda aklma gelenler.Köfteci Ramiz'in Bornova Süvari cd.şubesi de var.

Geri