Yol Restaurantları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bir tane de benden...

a27den hannoverden bremene gelirken, verden ost cikisndan sonra aral tankstelle var. belegte brötchenlari taze oluyor. tavsiye derim...

yol restaurantları genellikle yolcuyu para yönünden sömürmek için kurulmuş işletmelerdir. 9 milyonluk yemeğe 23 milyon verebilirsiniz...

Ankara'dan Kırıkkale yönüne giderken, Kırıkkale'ye 15 km kadar kala büyük bir ALPET istasyonu var. Mangal da yapıyorlar, fiyatları süper servis iyi.
Genelde kamyoncular duruyor, hafif salaş bir mekan olmasına rağmen
verdiğiniz paranın karşılığını alıyorsunuz.

Bir tanede ben yazayım :)
Ben antalya-niğde yolculuklarımda antalyadan konyanın içine girince çevre yolu üzerinde bulunan köprünün solundaki Opet'e dururum hep.. Benzin almak hiç nasip olmadı babamın arabasıyla lpg aldım sadece bi kaç defa ama wc'leri, mesciti(yanımda hacı komşularım oluyor bazen :D ) marketi, eskiden çardağı vardı bozup cafe yapmışlar :( gerekse lokantası on numara..
Ağır olmaz derseniz tandır, olur dersenizde bıçak arasını (kuşbaşılı pide) tavsiye ederim.. Fiyatlarıda ortalama seviyede, hem benim gibi gece yolculuk yapanlara sabırla demli çay veriyorlar sağolsunlar :D

Çeşme otobanından çıkıp İzmir'e girdiğiniz zaman yeni yapılan çevre yolunda ilerlerken sağ tarafta outlet alışveriş mağazaları var..marka giyim firmalarından güvenle alışveriş yapıp Manisalı Ramiz'in yerinde ünlü manisa köftesini yiyebilrsiniz...

ıspartada migrosun karşısında gül sofrası diye bi yer vardı
orda yediğim beytiyi hayatta unutamam...
yolum düşse de yesem :D

ISparta - Antalya arası yeni yol : Gölbaşı restaurant
Denizli - Isparta arası, denizli çıkışında : Şelale Restaurant(Kuyu tandır yemeden geçmeyin derim.)
Afyon : Cumhuriyet Sucuk

Restoran dil ama Isparta Analya arasında yeni yolda NATURAL ve Gölbaşı restoran arasında minicik bi yer var. Öyle bina diil masalar sandalyeler bi de römork gibi bişey var. Süper çay yapıyo manzara da hoş. Tam durmalık yani.

Restoran dil ama Isparta Analya arasında yeni yolda NATURAL ve Gölbaşı restoran arasında minicik bi yer var. Öyle bina diil masalar sandalyeler bi de römork gibi bişey var. Süper çay yapıyo manzara da hoş. Tam durmalık yani.

Doğru orda o tür şeyler var. Ama genel olarak restaurant olarak gölbaşı güzel. Diğer yerleri pek denemedim.

pozantı-pınarbaşı et lokantası otobandan 5-6 km önce

Geri