yol bilgisayarı uyarısı

whiteaction

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2008 atra classic aracım var sislerde ve normal farlarda xenon var aracın yol bilgisayarında sürekli omamak la birlikte uyarı çıkıyor!uyarı şöyle
(ÖN FAR VE ARKA LAMBA) DURUP BAKIYORUM ama farlarda gerhangi bir sorun yok sebei nedir??

normalde h7 ler 55 watt güç çeker xenon 35 watt çektiği için far yanmıyo zannediyor araya direnç atarak sorunu çözebilirsin

arkadaşlar 2008 atra classic aracım var sislerde ve normal farlarda xenon var aracın yol bilgisayarında sürekli omamak la birlikte uyarı çıkıyor!uyarı şöyle
(ÖN FAR VE ARKA LAMBA) DURUP BAKIYORUM ama farlarda gerhangi bir sorun yok sebei nedir??

Senin sorun ampullerin çektiği güçle alakalı. Ampullerin çektiği güç yol bilgisayarındaki kayıtlı verilerle birbirini tutmazsa dediğin hatayı yazar.
:)

normalde h7 ler 55 watt güç çeker xenon 35 watt çektiği için far yanmıyo zannediyor araya direnç atarak sorunu çözebilirsin

direnç atmazsam bi sorun çıkar mı peki ekranda ki uyarı dışında?
bu arada bilgi verdiğiniz için teşkkürler arkadaşlar

direnç atmazsam bi sorun çıkar mı peki ekranda ki uyarı dışında?
bu arada bilgi verdiğiniz için teşkkürler arkadaşlar

Direnç takmazsan yol bilgisayarı hata yazar. Direnç takarsan yol bilgisayarı hata vermez.

ampüllerin hepsinideğiştir

dirençle filan uğraşmak istemiyorsan 55 watt xenonlarda var sadece ampulleri değiştiredebilirsin

arkadaslar ampulu değiştirmesem zararı olur mu!!sisler için tampon felan sökülecek çünkü direnç olayı çözer miyim

GÜNCEL bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

sislerden dolayı uyarı vereceğini zannetmiyorum kısaları 55 watt ampulle değiştirmen yeterli olur

Geri