yol bilgisayarı hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan compela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

compela

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar öncelikle 2001 1,6 vectra b z16xe motor aracıma yol bilgisayarı montajlamasında Ethem bey in vermiş olduğu bilgilerden dolayı kendisine çok tşk ederim.Lakin merak ettiğim bir konu var gaz da hareket halinde iken araç anlık tüketim bilgilerini gaz için mi veriyor benzin için mi bilgisi olan var mı ? teşekkürler

Bende astra 2000 cd kullanıyorum.
Garanti kapsamında oldugu için kontrol amaçlı LPG servsine gittim. Montaj yapan arkadaşa yol bilgisayarının gerçek bilgileri vermedigini söyledim. Bana verdigi bilgi " abi yol bilgisayarını artık unut " dedi :)
Gazda iken gerçek degerleri vermiyormuş.

tabi ki benzin değerlerini gösteriyor kardeşim.ama şöyle düşün anlık tüketim sürekli açık kullanırken de lpg de ki yakıtını da tahmin edebiliyosun.1 lt benzin yakıyorsa ortalama 1.25 lt lpg tüketiyor propan değerleriyle değişiyor bu oran az miktarda.
.yol bilgisayarı iyidir anlık tüketimin açık olması bile sakin kullanmayı tetikliyor gaza daha az basarsınız

merhaba arkadaşlar öncelikle 2001 1,6 vectra b z16xe motor aracıma yol bilgisayarı montajlamasında Ethem bey in vermiş olduğu bilgilerden dolayı kendisine çok tşk ederim.Lakin merak ettiğim bir konu var gaz da hareket halinde iken araç anlık tüketim bilgilerini gaz için mi veriyor benzin için mi bilgisi olan var mı ? teşekkürler

ahmet yardımcı olabildiysem ne mutlu. eline sağlık ,hayırlı olsun......

Geri