Yine zam Yine zam... yeter artik...

LPG ucuzladı ama ilginçtir, 1 haftadır falan da artmadı. Benzin konusunda bıçak kemiğe ne zaman dayanacak merak ediyorum..

Bizde hükümet tarafından devamlı indirilen iki şey var onlar da enflasyon ve faizler. Onların da nasıl hesaplandığına vatandaşın aklı bir türlü ermiyor ;). Ben yaşım itibariyle çok çok iyi hatırlıyorum. Benzinin litresi 1 ABD dolarını geçtiği zaman bu beyefendi meydanlarda iktidar için ağzına geleni söylüyordu, yıllardır kendisi tek başına iktidar, her türlü imkanlar elinin altında, peki benzinin litresi şu an kaç ABD doları?

:alkis:...

litresi 10 tl olsun o zaman belki bıçak kemiğe dayanır

Valla ondan bile şüpheliyim. O kadar konuşuluyor eleştiriliyor. Tüm kanallarda tartışmalar yorumlar eksik olmuyor ama birileri bana mısın demiyor. Özellikle Kıbrıs aklıma geldikçe iyice kahroluyorum her benzin alışımda :cry:

Bari seçim Zamanı yapılmasın ya :) Göz boyamalardan vazgeçildi heralde.

offff 95 oktan 4.08 şimdilik ??????

feribotlarla bidon bidon benzin taşıyalım bari :D Yada kıbrısa kadar bir hortum çekelim arkadaşlar :D

Ben arabayı kıbrıs a götürdüğümde 2008de 1950 di 3 sene geçmiş 2300 toplamda 3 senede 35 kuruş zam gelmiş yılda 10 kuruş gibi oradayken o kadar mutluydum ki 85 ytl ye depo dolduruyordum buraya geldiğimden beride full depo uzun yol hariç dolduramadım.

şimdi haberlerde izledim bakan açıklama yapdı :D benzin fiyatlarının artışına siyasi müdahele edemeyiz diye :D ayvayı yedik :D

2 ileri bi gerimi :) 5ileri bir geri desek daha dogru olur :)

O da yanlış oldu 5 ileri 5 ileri 5 ileri 5 ileri 5 ileri 5 ileri 5 ileri 5 ileri 1 g.. neyse 5 ileri 5 ileri 5 ileri 5 ileri 1 geri 5 ileri 5 ileri... olacak:D

Bugün kendi halimde yolda giderken bir benzincinin önünden geçiyordum ki, istemsiz olarak gözüm takıldı. 4.07 TL!

................... dedim.

Dayanamadım ............................... dedim.

Duramadım ............................. dedim.

Son olarak bu millet hala bunları baştacı edecekse her şey ama her şey müstehak dedim. Eşek olunca semer vuran çok olur misali...

Haziran ayında bu zamların acısını çıkartmamız dileğiyle...

Geri