Carsamba günü Sultanbeyli Trafik subesine gittim ve ruhsatı adıma cıkarmak için ruhsatı verdim ve 3 gün sonra gelin alın dediler.Dedim bu 3 gün de napıcam arac lazım oluyo.Dediler ki bizde oldugunu söyle bişey olmaz.Dedim ki öyle sey mi olur en azından fotokopi cektireyim.Tamam öyle daha iyi olur dedi.Neyse gittim cektirdim trafik sigortası ve ruhsatı önlü arkalı cektirdim ve Cumartesi aksamı motorlu bir trafik polisi cewirdi.Sultanbeyliğinde cektirdiğim ruhsat fotokopisi ve trafik sigortası fotokopilerini verdim ve noter satıs kagıdınıda verdim.Adı Ali olan vasıfsız evrakların aslı olmadıgı gerekcesiyle aracı baglıycam dedi.Bende bana sultanbeyli trafik subesinden bana söylenenleri aynen anlattım yok dedi ben baglıycam zaten genc bi elemandı anlasılan taktı bana.3 arac yürüyoduk ama sadece benim peşime takıldı zaten motoruna atlarken gördüm hiç durmadım.İlerde de trafik olunca beni durdurdu.Ama sadece nedense benim peşime takıldı herhalde diğer arabalar hosuna gitmedi.Demek istediğim burası Türkiye devlete baglı trafik subesine bile güvenmiycen biri bişey olmaz derken diğeri arabayı baglıyo.Ama sonradan arastırdım ki ruhsatın fotokopisinin olması polisin insifiyatine kalmıs yani normalde karsılandıgı cok oluyomus özellikle de tamircilerde iş genelde böyle yürüyomus.Simdi ben kime hesap sorayım devleti devlete mi sikayet edeyim.Bu yüzden devlet dairelerinde yapılan hiçbir işi sevmiyorum özensiz ve bilgisiz memurlar cok var.Zaten yeni gelen cocuk polisler polis elbisesini giyince kendilerini padisah sanıyorlar