Bak ne demişim Abi :
Ben de kurallardan bahsettim zaten. Kurallara uymadıktan sonra sen modifiyesiz bomboş araba ile gezerken de 100 kişilik bir ölüme sebep açabilirsin. Bu konuda hem fikiriz. Kurallar başta olacak ama kuralları şu anki muayene sistemine göre uygulamak veya uygulamaya çalışmak sence mantıklı mı?
Almanya'da aracınızı istediğiniz gibi yaptırırsınız, sonra gider emniyete tek tek lastik ölçülerinize kadar ruhsatınıza işletirsiniz. Sonra sürüş ve hız limitlerine uyduğunuz sürece sorun yoktur.....Ne zaman bunlara uymaz da, dediğiniz gibi başkalarının can güvenliğini tehlikeye atarsınız, anında alırlar arabanızı. Devlet, belli markalardan ücret alarak hem kendi bütçelerine katkı sağlayabilirler, hem de sadece o markanın ürünlerine izin verebilirler. O marka haricinde muayeneden geçmez. O markada ülkemiz için standart modifiye ürünleri yapmakla yükümlü olur ve kimsenin bir sıkıntısı kalmaz.
Ben de kurallardan bahsettim zaten. Kurallara uymadıktan sonra sen modifiyesiz bomboş araba ile gezerken de 100 kişilik bir ölüme sebep açabilirsin. Bu konuda hem fikiriz. Kurallar başta olacak ama kuralları şu anki muayene sistemine göre uygulamak veya uygulamaya çalışmak sence mantıklı mı?