Şuraya bi virgül eklersek tam olacakben varken arabaya, hiç bakmadan geçirirler![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuraya bi virgül eklersek tam olacakben varken arabaya, hiç bakmadan geçirirler![]()
Şuraya bi virgül eklersek tam olacak![]()
geçen gün gittim gitmeden sanayiye uğrayıp egsozları zenonları söktrdüm ampul takıp far ayarı yapıp gittim.kornayı unuttum.bitek ona ağır kusur aldım ses gücü bozuk diye hemen değiştrip geldim ve geçtim.en koyu cam filmi jantlar.mühürsüz app.bodykit vs vs hiç bişeye karışmıyorlar başka![]()
saol savaş abi.kornayı söktürüyoruz.egzos slincer da fazla bagırmıyor bir deneyelım bakalım.far ayarlarını yaptırıp götürücez..Cam filmlerine zaten polis karışıyor. Ferrari kornası havalı korna sınıfında olduğu için ağır kusura girer Egzos ses durumuna göre değerlendiriliyor ama benim aracımdaki egzos ucuna bile onaysız deyip hafif kusur saydıklarına göre senin egzos durumu bayağı kritik. Hadi hayırlısı diyelim.
abi msn de dediklerini tek tek uyguluyorumgeçen gün gittim gitmeden sanayiye uğrayıp egsozları zenonları söktrdüm ampul takıp far ayarı yapıp gittim.kornayı unuttum.bitek ona ağır kusur aldım ses gücü bozuk diye hemen değiştrip geldim ve geçtim.en koyu cam filmi jantlar.mühürsüz app.bodykit vs vs hiç bişeye karışmıyorlar başka![]()