Ynt: yıkama suyu az uyarısı
Haklısınız ben uyarıyı alınca doldurdum yani su tamamen bitmemişti
Haklısınız ben uyarıyı alınca doldurdum yani su tamamen bitmemişti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manuel derken neyi kastettiniz? Cosmolarda far yikama nasıl çalışıyor?astraowner link' Alıntı:benim baya uzun bir süre gidiyor far yıkama yok yanlız bende ama onuda kaç kere kullanıyorsunuzki zaten? sonuçta astra tek manuel olarak açılan araç sanırım c180 lerde falan 10 kere silecek çalışınca otomatik olarak o zaman devreye giriyor çünkü bmw de de böyle
Terbiyesiz bayii bana aracı teslim ederken daha bu uyarı yanıyordu. Hadi dedim neyse... Benzin ibreside en dipte idi. 5km gider mi dedim? Abi sen şu köşedeki benzinciye kadar gidersen sesini çıkarma dediler. Gene dedik neyse... Fakat o ön plakayı af edersiniz sap gibi kenarları havada bırakınca kan beynime sıçradı. Başladım ciyaklamaya. Hiç mi utanmıyorsunuz dedim 50 liraya araba satıyosunuz şunun içine 1lt çeşme suyu koyun bari.Doğuş link' Alıntı:Ben aracı almamın 3.gününde karşılaştım bu uyarıyla saolsun bayim içine cam suyu koymamış
farlar acıkken 3-4 sn on cama su puskurtunce calısırgradient link' Alıntı:Manuel derken neyi kastettiniz? Cosmolarda far yikama nasıl çalışıyor?