Yetkili servis ücreti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakaniko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakaniko

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabanın 15000 bakımı yaklaştı. Şuan 14000km de. Abim 450 TL civarından aşağı fiyat alamamış. Bu kadar pahalımı aracın bakımı. Yoksa kazıklama olayımı. Ben 300-350 TL arasında birşey sanıyordum.

4 lt yağ mobıl1 0-40 maks 100 tl. fıltre fıyatlarını da sor araştır satın al. yağ hava polen fıltrelerını satın al. 50 tl işçilik ver bır yerde yaptır.

En son bir arkadaş yaptırdı yağ - filitre vs. değişti 330 TL verdi servisde

Fiyatlar servisin ücreti mevkisine göre değişiyor sanırım

Geçen sene 15 bin bakıma 280 verdik ortada yapılan birşey yok araç astra h 2008 di

sözde dizel olduğu için böyleymiş. inanasım gelmedi. Garantiden çıkmasın diye de yetkiliye götürmek zorundayız.

Bildiğiniz 300 tl civarı bir servis varmı?

opel mar da yaklaşık 4 ay önce yaptırdım 15000 bakımını 349 muydu neydi tam hatrlamıyorum ama 300 küsür..Aracım dizel benzinlide biraz farkediyo sanırım..

farkettiğini biliyorum da bu kadarı aşırı. buna inanamadım :)

Arkadaşlar merhaba.Adanada en iyi servis hangisi.Benim arbanında 15000 bakımı yaklaştı.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Araç astra 1.6 hb enjoy elegance.

4 lt Mobil OW-40 yağ, yağ filtresi, bujiler, polen filtresi artı işçilik toplam 220 TL verdim geçen hafta opan da.(Astra G)

yane ilk 2 sene yetkılıye tahammul etmek gerek...ben direkt gidip ozel serviste yaptırmıstım hataydı aslında.sonra birgun easytronic vites bir bozuldu dedım sımdı ayvayi yedık garanti bozuldu bunlar bana tonla masraf cıkarır...allahtan 100 tlye halletmıslerdii..

ama su var yetkılı servislerin bu fiyatları nedir anlamıyorum..60 tllik yagı 200 tlye satıyorlar...5 tllk filtre 25 tl bu nedir yaw..

Geri