yetkili mi, özel mi?

kagan-opel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar, yetkili servislerin yüksek fiyatlarını hepimiz biliyoruz. buna karşın yetkilimi özelmi sorusuna bi cevap arayalım. yani siz opelinizi yetkili servisemi özel servisemi götürürsünüz.görüşlerinizi yazın.

aracın garantisi olduğu süre içerisinde yetkili servis derim. garanti bitince ise özel servis derim aslında yetkili servis daha iyi gibi sanki ama işçilik ve parça fiyatlarını biraz indirseler çok güzel olur.

burak_1987' Alıntı:
aracın garantisi olduğu süre içerisinde yetkili servis derim. garanti bitince ise özel servis derim aslında yetkili servis daha iyi gibi sanki ama işçilik ve parça fiyatlarını biraz indirseler çok güzel olur.

+1905

gonul istiyo ozele gitmek ama..
ozelde bi sey soruyorum adam bilmiyo bile
ha diyeceksin sanki yetkililer cok mu ii biliyo diye ama
yetkilide birazdaha teknoloji var gibi..

ben özele götürüyorum memnunum. ama şunu söylim serviste de aynı şekilde takılan parçalar orjinal gm değil bilginize

Yetkilimi, özelmi?

Herkese Selam,
Tanıdığım bir tamir atölyesi var, görünürde göz dolduran güzel bir yer ve işçiliklerine güveniyorum, deneyimli arkadaşlar. Ancak bu yetmiyor tabi, parça sorunu da ayrı bir konu. Parçayı temin etmek de ayrı bir sorun. Geçen bir triger seti almak istedim Aksaray'dan, fiyat aralıkları ve seçenekler kafamı karıştırdı doğrusu, en sonunda aldım bir yerden orijinal hologramlı falan. İş bittikten sonra klima kayışının gergi rulmanı arızalı çıktı ve tekrar söküldü. O an keşke servise verseydim dedim, 150-200 YTL. kazanç yaptım tabi ki, ama sıkıntı da yaşadım. 3-5 senede bir yapılan bu tip bir periyodik işlemi seviste yaptırmak bence daha güvenli.

Arefe günü bir kaza yapmıştım, tali yoldan çıkan sürücüsü bayan olan bir passata vurdum. Arabamı Bayram sonrası Opel Bayrampaşa Odak Opel'e teslim ettim. Söz verdikleri gibi 1 haftada verdiler arabayı. Arabamın yapılmış o hali beni çok memnun etti, herşeyiyle tastamam yapmışlar. Belki biraz fiyatlı ama, işte budur dedirtti bana. Kusur karşıda olunca, bir de kaskom var tabi, tek kuruş ödemeden aldım arabamı. Servislerin tek sorun tarafı ücretleri, yoksa Allah var yukarıda yapılan işlere bir sözüm yok. Allah hepimize kazasız, belasız günler nasip etsin.

burak_1987' Alıntı:

yaptıkları işe bir sözüm yok, dogal olarak yaptıklarının karşılığını almak istiyorlar ama, ekonomik şartlarda malum.Garanti sonrası kaliteli bir özel servise devam...

yetkili servisi çünkü garantisi oluyor

geçen arkadaşla opel galerisine corsaya bakmaya gittik, gelmişken bi calibra tampon sorayım dedim cliff tamponuna 821 ytl + kdv istediler muhahahahahaa

torsion' Alıntı:
geçen arkadaşla opel galerisine corsaya bakmaya gittik, gelmişken bi calibra tampon sorayım dedim cliff tamponuna 821 ytl + kdv istediler muhahahahahaa
ebay de 30 40 € diilmi :D

Geri