Yeniliyoruz !!! :( TÜRKİYE - USA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sırbistan maçından sonra 1 gün ara olsaydı amerika şu an 2. idi bizi yorgunluk yendi ama büyük bir başarıı kolay kolay elde edilemiyecek DÜNYA ŞAMPİYONUSUNDA 2. OLDUK
DÜNYA 2. Sİ

İspanyol hakemide unutmamak gerek Hele kör birazilyalıyı:mad:

Öncelikle 12 dev adama teşekkürler. bu duyguyu bizlere yaşattıkları için. faul atışlarını çok kaçırdık ordan büyük kaybımız var. ayrıca o hakemleri de saygıyla anıyorum ;)

canları sagolsun genede helal olsun yenılsekde kutlamamızı yaptık :)

helal olsun aslanlara,mükemmel başarı,dünya 2.'si olduk,tebrikler 12 dev adama....

Finale çıkmak yeter, Dünya ikincisiyiz, o da yeter :good:

basketbol bu adamlarda soruluyor abi yapcak bişe yok:(

+1000

abd ye şapiyonluk kaptırmak koymayabilir nba in kalbi nede olsa

birde şeyi anlamış değilim neden cumartesi pazara sıkıştı yarı final ve final cumartesi oynanan maçta yoruluyo adamlar zaten birde ertesi güne maç çok saçma geldi bana

Arkadaşlar ben pek size katılmıyorum, tamam 12 dev adamı emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. Ancak bilmem kaç yılda bir evinde dünya şampiyonası yapma fırsatı yakalamışsın, finale çıkmışsın, amerikayıda "takım oyunu" oynamıyoken yakalamışsın; şampiyon olamamışsın.

Bence 2. lik başarı değil bu şartlarda. Ben maçı izlerken çok net şunu gördüm; Hidayet ve Kerem dışındaki oyuncularımız mental olarak USA ile mücadele edecek sevşyede değillerdi. Ya da o mentaliteye getirilecek şekilde çalıştırılmamışlar. O kadar çok acemice hatalar yaptıkki Amerika bile bizim bu denli kolay lokma olacağımızı beklemiyordu.

4 kez 24 saniye süresini kullanamadık, sanırım 12 adet faul atamadık, hücum ribaundlarını %75 rakibe kaptırdık v.s.

Dahada saçma olanı önü boşken şut atma cesareti gösteremeyip birine pas vermek için topu ya öldürdük yada rakibe kaptırdık. Ömer Aşık ve Kerem Gönlüm özellikle çok korkak ve başarısızdı. Semih sahanın en uzunu olmasına rağmen ezerek yapması gereken turnikeleri yapamadı.

Yani bence Sırbistan maçındaki gibi oynasak biz amerikayı rahat yenerdik. Ama maalesef dediğim gibi birçok oyuncu o ezik psikolojiden çıkamamış. Bahane nası olsa hazır; rakip amerika finale çıktık 2. lik neyimize yetmez!!!!

Öncelikle takıma tebrikler, hakkaten finale gelene kadar çok büyük mücadele verdiler.

ancak Al Paciona'ya katılıyorum. Hatırlarsanız 2001'de Türkiye'de yapılan Avrupa şampiyonasında da aynı şekilde finalde yenilmiştik (Yugoslavya'ya).

Biraz daha cesaret ve özgüven lazım bu çocuklara. Yorgunluk ta bahane değil bence çünkü Amerika da bizimle aynı gün maç yaptı.

edit: bu arada stadtaki seyirci de yine baya suskun kaldı...

Amerika 1984 ten beri şampiyon olamıyomuş.1 gün ara olsa dinlenmemiz için ve hakemler hakettiklerimnizi çalsa iş değişlirdi.ömer aşık resmen maçı katletti.alternatifi olsa ve durant i tutabilsek olurdu ama.neyse 2. likte güzel bir başarıdır...

Geri