Öyle bi anfi yok yav 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah adamın dediği gibidir 1300 RMS yazar ama cadence o RMS i vermez senin punch ı iyi çaldırır hakkını verir. Bazı çok bilindik markalardada 250-300 RMS yazıyo ama tırt alakası yok yazılan RMS le. Bende L5 var 40 cm 750 RMS ona Forwell 1000 RMS anfi almıştım bağladık kof bi ses var L5 çalmıyodu istediğim gibi 1 hafta sattım sonra kicker 1000.1 anfi aldım arada dağlar kadar fark vardı 2 katı bas sesi aldım o derece. Onun için benim düşüncem hep şöyle oldu 500 tl verip bi ürün alacağıma 1 ay 2 ay daha beklerim paramı ayarlar daha kaliteli bişey aldım.Çünkü bu işler hep çok masraflı olduğu için sök çıkar değiştir falan hep bi masraf hep uğraşmaca
izolasyonla ilgili birkaç detaylı konu var forumda.
giriş seviyesi sistemler için izolasyon biraz masraflı ve zor bir işlem.
yine de alternatif ürünler kullanılarak kapı içlerini ve bagajı izsole etmek işe yarıyor.
bazı titreşim yapan plakalık vb plastik parçaları da sşkmek yada sıkıştırmak gerekiyor.
evet abi kabortacıyla görüştüm az önce baktı arabaya. bagaj ve tamponu sıkıştırırım gerekirse sünger gibi malzemelerden koyar yaparım dedi. ses felan kalmaz dedi. pazartesi bırakacam inşaallah.
birde bu hızlı pop parçalarda bas tepkimesi geç oluyo normal hoparlörler daha önce vuruyo neden olur abi bilgin var mı?