Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/opel-astra-j-sedan-bagaj-havuzu-2012-ve-sonrasi-73445573 bunu buldum bi bakın istersenizTeQuiLaS link' Alıntı:Aracım için bagaj havuzu arıyorum ama bulamıyorum. Bulanların insaniyet namına haber vermesini rica ediyorum :![]()
Yüksek paralar verip havuzlarla uğraşma git benim yaptıgım gibi bi nalbura git su otobüslerin dolmuşların zeminlerine dosettilleri malzemeden 1 metre enide 1 onların sonra aracından bagaj haliflexini çıkar üzerine koy ciz kes 10 numara bagaj havuzuTeQuiLaS link' Alıntı:Aracım için bagaj havuzu arıyorum ama bulamıyorum. Bulanların insaniyet namına haber vermesini rica ediyorum :![]()
park sensörünün ekranda göstermesi gerekiyor diye biliyorum.sonradan takılan sensörler sadece ses yapar.orjinalleri mesafe bilgisi verir.kürsad link' Alıntı:Astra Sedan 1.3 Cdti Sport + Stil Paketli Nehir Gri rengindeki aracımla aranıza katılıyorum. Şu anda 300 km.ye ulaştık. İstanbul şehir içi 5.6 lt/100 km. değerini yakaladım. Bu elbette 1000-1500 km.den sonra daha da düşecek.
Şu anda kafama takılan birkaç nokta var.
-Park sensörü yalnızca sesli uyarı mı veriyor? Ekranda mesafe görüntüsü alamadım.
-Direksiyon üzerindeki radyo kumandasında kanal değiştirmek yerine Frekans değiştirmek istiyorum bu mümkün mü?