Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
Hocam aracımdan memnunum şuanda Allah nazardan saklasın bi sıkıntısını gormedim dun moralimi bozan arka hoparlorlerin olmayısı idi oda artık 50-60 tl ye takacaz npalımHaKaN link' Alıntı:Yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaşımızda daha vardı, zaman geçtikçe astra sedan
sahiplerinin artacağını düşünüyorum
Siz aracınızdan memnun musunuz ?
evet motor secenekleri ve esekler ( beygirleri ) aynıMete34 link' Alıntı:bende şimdi ruhsattan net ağırlığına baktım HB aracımın net ağırlığı 1248 kg . bu durumda sedan kasa haliyle daha ağır . bu da demek oluyorki HB kasa biraz daha seri oluyor.çünkü her iki kasa içinde aynı motor seçenekleri ile geliyor yanılıyormuyum acaba
Mete34 link' Alıntı:bende şimdi ruhsattan net ağırlığına baktım HB aracımın net ağırlığı 1248 kg . bu durumda sedan kasa haliyle daha ağır . bu da demek oluyorki HB kasa biraz daha seri oluyor.çünkü her iki kasa içinde aynı motor seçenekleri ile geliyor yanılıyormuyum acaba
GNSpower link' Alıntı:Yalnız araçların ağırlıkları değişebiliyor misal benim hb aracımın net ağırlığı 1453 kg. Sedanlarla pek farklı ağırlıklar çıkmayabilir.
Mete34 link' Alıntı:1453 kg mı HB aracınızın ağırlığı ??? benimki neden 1248 yoksa edition baz modeli diye içi boş araçmı aldık![]()