Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam aracımdan memnunum şuanda Allah nazardan saklasın bi sıkıntısını gormedim dun moralimi bozan arka hoparlorlerin olmayısı idi oda artık 50-60 tl ye takacaz npalımHaKaN link' Alıntı:Yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaşımızda daha vardı, zaman geçtikçe astra sedan
sahiplerinin artacağını düşünüyorum
Siz aracınızdan memnun musunuz ?
evet motor secenekleri ve esekler ( beygirleri ) aynıMete34 link' Alıntı:bende şimdi ruhsattan net ağırlığına baktım HB aracımın net ağırlığı 1248 kg . bu durumda sedan kasa haliyle daha ağır . bu da demek oluyorki HB kasa biraz daha seri oluyor.çünkü her iki kasa içinde aynı motor seçenekleri ile geliyor yanılıyormuyum acaba
Mete34 link' Alıntı:bende şimdi ruhsattan net ağırlığına baktım HB aracımın net ağırlığı 1248 kg . bu durumda sedan kasa haliyle daha ağır . bu da demek oluyorki HB kasa biraz daha seri oluyor.çünkü her iki kasa içinde aynı motor seçenekleri ile geliyor yanılıyormuyum acaba
GNSpower link' Alıntı:Yalnız araçların ağırlıkları değişebiliyor misal benim hb aracımın net ağırlığı 1453 kg. Sedanlarla pek farklı ağırlıklar çıkmayabilir.
Mete34 link' Alıntı:1453 kg mı HB aracınızın ağırlığı ??? benimki neden 1248 yoksa edition baz modeli diye içi boş araçmı aldık![]()