Yeni Polo ve 1.2 TSI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan patriot1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1.2 de turbo devreye girene kadar baskı balatanın canına okur yokuşta kullanmaya gelmez yüke gelmez

turbo devreye girene kadar derken?

1550 devirden itibaren maximum torka ulaşıyor.

1.2 de turbo devreye girene kadar baskı balatanın canına okur yokuşta kullanmaya gelmez yüke gelmez

Gökalp senin bu bahsettiğini , motoru tasarlayan mühendis kardeşlerim düşünememiş olabilirmi sence?

1.0 çift turbolular çıkıcak yakında :p

yeni golf ve scirocco ları beğeniyorum, polo da güzele benziyo.. parası olana seçenek çok
1.0 turbo eski daihat sularda var türkiyede çok az var ama çok tehlikeli makina gti vts gsi falan yalan oluyor yanında

1.0 larıda var ama dedim gibi 1 elin 5 parmagını geçmez sanırım 1 tane bulmuştuk ama parçalarını bulamadımız için toplayamamıştık

Gökalp senin bu bahsettiğini , motoru tasarlayan mühendis kardeşlerim düşünememiş olabilirmi sence?

gemiye bindirdim aracımı 1.4 audiler 1.3 astralar corsalar çıkarken baskı balatadan duman çıka çıka zor çıktılar şahit olduğum bişey olmasa banada sen sen en son çık baskı balatana yazık demeseler bilmediğim bi konuda yorum yapmam her halde 1.5 ton arabaya 1.2motor koyarsan turbonun 1.500de devreye girmesi demek2500 de araca etki etmesi demek kaldı ki yüklü ve dik bi rampada baskı balatanın canına okur (rampada trafik olma olasılığını da düşünerek) gözümle gördüm audi 1.4 tsi ın altından duman çıktı aynı olay 1.3 astrada da oldu benim aracım 1.7 olmasına rağmen çıkmadım ordan bekledim 1.6 düz benzinli araçlar ya hiç zorlanmadan çıktılar hatta broadway bile çıktı ama audinin o halini görmeniz lazımdı.

Geri