Yeni lastik aldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok ince bir konu sonuçta araban isterse S500 olsun lastik üzerinde gidiyor..

çok iyi fiyat. benim istediğim nokian'ın tanesine o kadar istiyorlar. açıkcası bencede çin mallarına yönelmek yerine petlas kullanmak daha iyidir.. zaten tek kaybı ismi.

Yerli malı yurdum malı, güle güle kullan, bence de hep destek tam destek

Arkadaşlar Petlas Amerikanın bize ambargo uygulayıp savaş ucaklarımıza lastik vermemesiüzerine kurulmuş bir fabrika aynı aselsan mantığı.
Hep kızmazmıyız biz araba üretemiyor muyuz ucak üretemiyor muyus vs. gibi. Biz almaz ve sahip çıkmazsak ki hiç kullanmadan olumsuz yorum yapanlarda cabası nasıl bu ürünler dünya markası olacak. Yerli malı ile diğer ürün arasında bariz fark (kalite fiyat) yoksa neden yabancı ithal mal alalım. Mesala çok bilmiyorum kullanmadım ama örnek olsun Kumho veya Hankook alacağımıza Petlas alalım olmaz mı?

Aynen, ülkemizde zaten yabancılara özentilik boy göstermekte. Sokağa çıkın, türk isimli dükkan kalmadı nerdeyse.

herkese teşekkürler arkadaşlar.......

Arkadaşlar tecrübelerimi paylaşıyım istedim sizle
Lastik gayet güzel ve sessiz geldi bana
Hatta dün ABS yi denemek zorunda kaldım banamısın demedi.
aracın fren performansına oluzsuz bi etkisi olmadı.
PETLAS alacak arkadaşlara duyurulur.
Not: Petlastan prim felan almıyorum :)

Arkadaşlar Petlas Amerikanın bize ambargo uygulayıp savaş ucaklarımıza lastik vermemesiüzerine kurulmuş bir fabrika aynı aselsan mantığı.
Hep kızmazmıyız biz araba üretemiyor muyuz ucak üretemiyor muyus vs. gibi. Biz almaz ve sahip çıkmazsak ki hiç kullanmadan olumsuz yorum yapanlarda cabası nasıl bu ürünler dünya markası olacak. Yerli malı ile diğer ürün arasında bariz fark (kalite fiyat) yoksa neden yabancı ithal mal alalım. Mesala çok bilmiyorum kullanmadım ama örnek olsun Kumho veya Hankook alacağımıza Petlas alalım olmaz mı?

kısaca devrim arabaları :D
walla ilk defa petlas üzerinde düşündüm sayenizde:D ilerde deneyebilirim.. paramız yerli mala gitsin..

hayırlı olsun, ben petlas ın kalitesiz olduğuna inanmıyorum. sonuçta bu firma savaş uçakları için lastik üreten bir firma. maxxim gibi kumho gibi çin tayvan malları alana kadar petlas almak daha mantıklı. ben de lassa kullanıyorum, sonuçta Türk malı.

hassasiyetiniz için de ayrıca tebrik ederim, kazasız belasız sürüşler dilerim. umarım gösterdiğiniz hassasiyetin karşılığını alırsınız bu lastiklerden.

Güle güle kullanın.

Geri