yeni kasa ford focusu beğeniyormusunuz??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan utku3319
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dış dizaynı çok etkileyici duruyor sert bir yapısı var eski focuslardan çok daha güzel görünüyor gözüme

Avrupa fordu hiç sevemedim amerika ford bambaşka araçları ürünleri harika ama avrupa ford öndeki amblemi söksen araç rus malımı japon malımı belli olmaz hiç ford luk bir havası yok araçlarının..

ama yiğidi öldür hakkını ver kullandıkları dizel motorlar gerek ticari gerek binekde sorunsuz performanslı ve iyi.. yani tip şekil konfor işçilik için değilde sadece motor için düşünen varsa alabiliceği bir araba.

Örnek fotograflar:

Ford_focus_yeni.jpg

alkmaar_000_frank_focus2_t2.jpg

sahsen bunu alacagima astra new alirim..o buna 10 ceker..hem designe hem komfor hem kalite..dikkat ederim yeni astra kapilari hem kapidan hem cerceveden fitilli..kapi kapanisi bir mercedes veya bmw gibi tok kapaniyor...ic tasarim harika..nerdeeee ford nerdeee astra...kiyaslama icin arada fark var kardesim.. :)

Kendi sınıfındaki yenı model araçlardan en tarz olanı diyebilirim!..
Guzel bir karar olur almak

opelciyizde kendıme araba alacak olsam ford 33 bın kusurden başlıyor opel 40 kusurden başlıyor aradaki farka değermi orası tartışılır ama ford opelden kalıtelı olmasada alınabılır...

Ben beğeniyorum.

Ben beğeniyorum, şu an araba alacak olsaydım focus alırdım.

son kasa Ford'lar arasında sadece Fiesta'yı beğeniyorum.

Çok GüzeL araç Bence Segmentinde Tek FiyatıyLa TasarımıyLa ÖzeLLikLeriyLe vs.

Geri