Yeni Doblo, Ne Dersiniz?

ben kısa da olsa bi yolculuk yaptım yeni dobloyla hoşuma gitti

aile için iş görecek bir araç. üstelik dizel motorunun 1.6 olması +'sı:)

fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla doblo daha geniş gibi duruyor... ama caddy nin o yandan fotoğrafına bakınca arkadakileri uzun yolda afakanlar basacakmış gibi geliyor:D bende doblo diyorum... fiat a ön yargılı yaklaşılmamasından yanayım...

Her şey iyi güzel. Mantıklı görünüyor. Ancak trafikte dikkat ediyorum da pek karşılaşmadım açıkçası. Tutulmadı mı acaba? Eğer öyleyse satarken değerinden bir hayli kaybecektir. İnsanımız tuhaf biraz çünkü. Tutulmadı mı fiyatlar dibe iniyor.

daha yeni piyasaya çıktı ondan görmemişsinizdir bu sınıfta liderliği bırakmaz doblo

yeni doblo bence gayet iyi bir araç olmuş 1.6 mulijeti eminim iyidir kullanmadım ama bi tanıdığmda en dolusu var içine bindim, hız sabitlemede otomatik klimaya kadar bir çok özellik var içi de oldukça geniiş allah bilir maxi olanları nasıldır şu ana kadar caddy 1.9 da kullandım eski dobloların 1.9jtd sinide kullandım doblo çok deliydi yeni dobloyu güvenle alabilirsiniz, yan basamaklarını falan da yaptırdığınız zaman araç ayrı bir aile aracı olur keyifle kullanın derim ben.

Start&Stop özelliği çok ilginç bir şey olmuş. Aracı vitesten alıp durduğunuz anda araç stop ediyor. Debriyaja basıp da vitese attığınız zaman ise çalışıyor. Yoğun trafikte müthiş ekonomi yaptıracağı kesin. Ancak marş dinamosu ile ilgili nasıl bir teknoloji uyguladılar merak ediyorum. Sonuçta dinamo dayanmaz böyle bir sisteme. Kesinlikle daha farklı bir şeyler var diye düşünüyorum.

Start&Stop özelliği çok ilginç bir şey olmuş. Aracı vitesten alıp durduğunuz anda araç stop ediyor. Debriyaja basıp da vitese attığınız zaman ise çalışıyor. Yoğun trafikte müthiş ekonomi yaptıracağı kesin. Ancak marş dinamosu ile ilgili nasıl bir teknoloji uyguladılar merak ediyorum. Sonuçta dinamo dayanmaz böyle bir sisteme. Kesinlikle daha farklı bir şeyler var diye düşünüyorum.

ben marş motoruna bişey olacağına düşünmüyorum bunu yapan adamlar düşünmüştür

fors tv deki testi izlediyseniz size sadece test edip karar vermek kalıyor

Yeni doblo epey görüyorum ben eskisinden çok görmeye başladım..

3601_20100322235945393_yeni_doblo_premio_arabamcom+(12).JPG

doblo2.jpg

images

34fl6r6.jpg

urungami.jpg

Renklensin biraz..

Son düzenleme:
Geri