Yeni Doblo, Ne Dersiniz?

Burak sanırım alt plastıkle camın arasındaki beyazlıkdan bahsedıyor

Eren abi ben bütün iç mekândan bahsediyorum.. Plastik kalitesi çok düşük. Bildiğimiz sert plastik özellikle ön konsol. Ve arka tarafı çok sallıyor Caddy'lerin.. Caddy'mi Doblo'mu deseler hiç düşünmeden Doblo derim bence Doblo'nun tasarımı Caddy'den daha güzel..

doblo'da büyük bir arıza bilmiyorum.ama arkadaşım 2,0 130luk almıştı.cam fitili ve ıvırı zıvırından servisle haşır neşir olunca elinden çıkarmıştı.albenili bir araç ama fazla birşey beklememek gerekiyor sanırım.dip not olarak da aracı kullanmadım sürüşü hakkında yorum yapamayacağım...

Yeni Doblo kullanım olarak çok zevkli bir araç,donanımı yüksek,bağımsız süspansiyonlarla konforlu,dış tasarımını fabrika çıkışı olarak kullanıyoruz ama bayilerde satılan ön ve yan aksesuarlarla daha da şık duruyor.Önyargılara hiç takılmadan alıp kullanın,memnun kalacaksınız.

caddy nın 2007 modelini 6 ay kullandım tabi o 1.9 du süper gidişi var ama iç fazla da güzel degildi arka taraflar tavan döşemesi yok 3mm lik kontrplakla kapnamıs griyede boyanmıs şimdiki aracları nasıl bilmiyorum doblonunda 1.9jtd sini kullandım yimne caddyden daha gönüllü gidiyordu :)
ama madem sıfır alıyorsunuz dobloya bir adım önde bakın zaten test sürüşü yapacaksınız

Fiorino, Doblo, Caddy, Kangoo, Connect hepsine de bindim. Ancak Vectra B'yi konfor olarak çok ararsınız şimdiden söyleyeyim. Nihayetinde hepsi kamyonet gibi araçlar. Ancak Doblo ve Caddy'nin donanımları iyi.

Doblo güzel araba ben alın derim..

20110121113450841_IMG_2064aaa.JPG

Yeni Doblo kullanım olarak çok zevkli bir araç,donanımı yüksek,bağımsız süspansiyonlarla konforlu,dış tasarımını fabrika çıkışı olarak kullanıyoruz ama bayilerde satılan ön ve yan aksesuarlarla daha da şık duruyor.Önyargılara hiç takılmadan alıp kullanın,memnun kalacaksınız.

Doblo güzel araç, Cüneyt in yorumuna birebir katılıyorum. Ancak şunu unutmamak gerek doblo bir kamyonet vectra ise bir otomobil, konfor farkı illaki olacaktır.Artılar ve eksiler tamamen sizin değerlendirmenize göre sekillenecektir.

doblo alın bence, arada kullanıyorum gayet iyi, motoru (1.6 multi kullandığım), frenler gayet tatminkar, donanım olarakta aynı segmentteki araçlardan fazlası olan fiyat olarak uygun olan bi araç, yenilikleri olan bi araç, star-stop, bağımsız süspansiyon, dijital klima, orjinal park sensörü, elektrikli ısıtmalı aynalar, dört cam kumandalı v.b.....

ben üç yıl multijet palio kullandım. tabiri caizse eşşek misali bindim 100.000 km... ilk arabamdı. deli gibi bastım, çok hor kullandım ve bir kere tık demedi. bence multijet motor çok ideal. hem performans açısından hemde yakıt açısından iyiydi benim için. şimdiki 1.6lt 105 hp 290 nm küçümsenicek değerler değil.
yeni nesil doblonun donanımları da beni cezbediyor açıkçası. bence başarılı bir çalışma olmuş. biz şirketimizde donanımsız olanları kullanıyoruz ve gayette memnunuz.

guzel gorunuyo aslinda... eskisine bakarak daglar var aralarinda

Geri