Yeni Doblo, Ne Dersiniz?

kaderaniz

Kayıtlı Kullanıcı
07-Antalya
Aslında Vectramın bagajı sınıfına göre bayağı iyi ama ben daha büyük bir şey istiyorum. Şöyle attım mı kaybolsun misali. :) Bir de benzinli araçtan sıkıldım nedense. Dizele geçiş yapayım diyorum. Eee dizel olursa da sıfır olur diyorum. Bu üçünü de bünyesinde barındıran modeller belli. Caddy, Kango, Combo'ya falan baktım. En uygunu Doblo gibi geldi.

15.jpg

05.jpg

04.jpg

1.6 multijet 105 hp dizel motor fazlasıyla yeter diye düşünüyorum. Donanım olarak da bayağı zengin. İçi gayet güzel ama dışı içini aratıyor, biraz tuhaf olmuş. O da varsın olsun diyorum. :D

Alırsam en azından 5 yıl binerim. Çocuklar büyüyene kadar bagajından istifade ederim. :)

Ne dersiniz? Daha önce hiç Fiat'a binmedim. Üst donanıma sahip 1.6 multijet motorlu Doblo fiyatı 36.000 civarı. O kadar para verip de memnun kalmamak istemem açıkçası. Bahara doğru ciddi ciddi düşünüyorum. Sizin de görüşlerinizi alayım istiyorum.

ben sürdüm vectra c den sonra düşünmüştüm .beni sert süspansiyonu çok rahatsız etti

attan inip eşşeğe binmek istiyorsunuz sanırım.doblo dediğiniz araç bildiğiniz konserve kutusu multijet motoru malum1.3 cdtilarda da kullanılıyo

attan inip eşşeğe binmek istiyorsunuz sanırım.doblo dediğiniz araç bildiğiniz konserve kutusu multijet motoru malum1.3 cdtilarda da kullanılıyo

Yeni süspansiyon sistemi kullanılıyor. Siz hiç yeni Doblo kullandınız mı? Kullandıysanız amenna. Ama kullanmadan "eşek" yorumu pek hoş kaçmamış. Ben de önceden Fiat'a karşı çok ön yargılıydım ama adamlar geliştirmiş sonuçta. Eski Doblo'dan eser yok bence. Tabii sürüp denemek lazım her şeyden önce. Ondan sonra nihai karar verilmeli.

Ayrıca multijet motor gayet iyidir. Bir de 1.6 olduğunu düşünün. Tadından yenmez.105 hp, 290 nm tork...

start&stop gibi güzel özellikleri var kasa olarak hoşunuza gidiyorsa neden olmasın

içi gerçekten hoş duruyo ama dışını bir o kadar batırmışlar.fiorino biraz daha düzgün gibi geliyo beim gözüme.doblo gibi kocaman değil hiç olmazsa belki onu değerlendirirsiniz.5-6 yıl sıkıntısız binersiniz.2. elide iyidir fiat ın.

Araç donanım olarak gerçekten dolu. Hız sabitleyiciden startstopa kadar birçok ekstrası var. ESP standart mesela. Motor deseniz keza aynı.

Sorun şu ki, aracın ön tasarımı pek bana hitap etmiyor. Hiçbir şeye benzetemedim açıkçası. Arka ve yan gayet güzel ama ön olmamış.

Bir de tabi Fiat önyargısının kırılması lazım. :)

bence bu sınıfta ford tourneo connect mükemmel bir araba.işyerinde kullanıyoruz gayet konforlu ve güçlü bire araba.şekli de dobloya göre güzel.birde ona bakmak lazım bence.115 liği deli gidiyo.

içi gerçekten hoş duruyo ama dışını bir o kadar batırmışlar.fiorino biraz daha düzgün gibi geliyo beim gözüme.doblo gibi kocaman değil hiç olmazsa belki onu değerlendirirsiniz.5-6 yıl sıkıntısız binersiniz.2. elide iyidir fiat ın.

Fiorino çok daha şık duruyor. O konuda haklısınız. Ancak bana bagaj lazım. Çocukların bisikletlerini koydum mu Vectra'nın bagajı iptal oluyor. :)

O nedenle Fiorino biraz küçük kalıyor. 350 litre civarı imiş. Doblo ise 790 litre...

listenizde caddy de var ben caddy diyorum...

Geri