yeni cıtroen c3 nasıl almaya karar verdık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yani bence araba güzel ama işte alman arabalrındaki o ağırlığı beklemek yanlış olur.
agırlık bekledık belenenı veremedı bıze corsa o paraya degmez yenı kasa cıkacak corsanın c3 kasa yenı benım bıle hoşuma gıttı gıdıp görmenızı tavsıye ederım kucuk sengmentı altus edıcek bence cok geniş 1,6 120 hp bence super;)

citroen c5 diesel in 110 hp sanırım ya da 120 hp olan modelini kullandım xsarada çok kullandım ama dediğim gibi opeldeki o ağırlık o yola yapışma hissini alamadım malesef ama hayırlı olsun geri kalan görünüm ve işlevsellik başarılıydı yani 0 km alınmış c 5 in direksiyonundaki müzik kontrolleri çok çabuk bozulmuştu arkada oturanın kafası tavana değiyor. onun dışında park sensörü wardı görüntülü araçta en ufak kirlenmeden sürekli sinyal weriyor. önünde birazcık kar birikmişti oysa :) o şekilde.

Son düzenleme:
bence corsanın görünüşü iç dizynı daha bir baska

C3 yeni cikti direksiyon kumandasi ayni sinyal kolu gibi ic diz dizayin yenilendi ben citreone karşi biriyim opelle karar kildik pazarlik yaptik 3kişi oturduk konuştuk cunku araci alicak kişi özurlu iş yerinden abimiz istediki donanimli ve yeni kasa olsun corsayla c3 karşilaştirdik ve mantiken c3 karar verdik cok hoş araç ralli yapcak hali yok hem kuçuk hem kuvvetli motoru var yorunum için teşekkur ederim

Adaş Corsa 1.4 111 lerde Yol bilgisayarı var yanlışın olmasın? Hatta ben sordum İzmir yolunda siyah 1.4 için enson 30.500 e bırakmışlardı yol bilgisayarı var dediler arabanın bence tek eksiği arkalar disk değil..
100bg tam ideal

Yolbisayari yok abi bilgi ekrani var corsa bu sene son d kasa bıtiyor 2model var başka yok hakan bey ilgilendi seni söyledim öner beyide hatirlattim pazarligin dibine vurduk 1.2esantial o.t vites spor janti resimdeki siyah corsa 20750 birakti o civarlarda fiyat verdi

fransız arabasını sevmiyorum

C3 çok güzel donanımları da çok iyi gözede gayet hoş geliyor ama citroen işte sıkıntı arabası, satmaya kalksan satamazsın, allah korusun bir arızada çok büyük sıkıntılar yaşatır ve üzdümü çok üzer adamı. Çok elektronik te bir yerde iyi değil aslında, bunlar nazık arabalar eh bizimde yollarımız öyle nazik arabalara gelecek yollar değil. inşallah üzülmezler, gerçi bu araba işide biraz şans işi. Şansın varsa aracın çok güzel çıkar seni üzmez şansın yoksa en iyisini alsan, gözün gibi baksan yine de arıza yapar.
Hayırlı olsun bu saatten sonra başka söze gerek yok.

Ahmet Altınçubuk

eskısı gıbı yumurta tıpınden kurtulmus ama ne bıleyım ya sevemıyorum bende citroen i ..

hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmak nasıp eder ınsallah ;)

Geri